Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Βολές Θανάση Γιαννακόπουλου κατά της διαιτησίας

Τον διαιτητή Χρήστο Χριστοδούλου θεωρεί ως βασικό υπεύθυνο για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο εκ των ιδιοκτητών της «πράσινης» ΚΑΕ θεωρεί ότι ο Γιάννης Μπουρούσης έπρεπε να αποβληθεί με πέντε φάουλ και επιτέθηκε... με το γάντι στο διεθνή διαιτητή, ο οποίος από την πλευρά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει κάνει λάθος. 

"Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε αν αυτό ήταν το πέμπτο φάουλ του Μπουρούση, το οποίο δεν δίνει ο Χριστοδούλου και μετά εκείνος πετυχαίνει δύο καλάθια. Η ιστορία έγραψε ότι νίκησε ο Ολυμπιακός, αλλά δεν με πειράζει καθόλου", ήταν τα λόγια του κ.Γιαννακόπουλου, ο οποίος λίγο αργότερα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χρ.Χριστοδούλου, για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

-Αν έχω άδικο θα σου ζητήσω συγνώμη. Ήσουν φανταστικός σήμερα αλλά έκανες το πιο καθοριστικό λάθος.
-Ξέρετε κύριε πρόεδρε ότι γίνονται λάθη και ότι εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Ο Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ένας άνθρωπος που δεν έχει συνηθίσει να χάνει, ανέφερε για την απώλεια του Κυπέλλου και συνεπώς του "τριπλ κράουν": "Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό γιατί πιστεύω πως άξιζε τη νίκη. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για τον τρόπο που αγωνίστηκαν ως το τέλος. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς και κατανοώ πως ήταν πολύ δύσκολο για μας μετά από όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα στη Βαρκελώνη. Η ενεργητικότητα και τα κίνητρα είναι σημαντικά στη δουλειά μας. Κάποιοι αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα, αλλά έστω κι έτσι κατάφεραν να βοηθήσουν την ομάδα. Μέχρι το τέλος ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και ο νικητής κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό". Από την πλευρά του ο Κώστας Τσαρτσαρής δήλωσε: "Πολλά θα μπορούσαμε να πούμε για την ήττα αυτή. Χάσαμε πολύ ριμπάουντ, ενώ κάναμε και πολλά λάθη. Το μόνο θετικό είναι ότι κάποιες στιγμές καταφέραμε να ανακάμψουμε, αλλά αυτό που μας κόστισε είναι η έλλειψη διάρκειας στο παιχνίδι μας. Εμείς τώρα θα πάμε να πάρουμε μία νίκη στο ΣΕΦ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...