Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Αλ. Κούγιας: «Μην μας αποπροσανατολίζει η πανηγυρική ατμόσφαιρα»

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της εισαγγελίας Αθηνών, του Υπουργείου Πολιτισμού και του Γενικού γραμματέα Αθλητισμού κ. Πάνου Μπιτσαξή περί της κλήσεως ως υπόπτων 40 προσώπων (προέδρων Π.Α.Ε., ιδιοκτήτων Π.Α.Ε., προπονητών Π.Α.Ε., ποδοσφαιριστών Π.Α.Ε., παραγόντων ποδοσφαίρου) για τα στημένα παιχνίδια στην Β’ Εθνική, η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και προσωπικά ο πρόεδρος της Αλέξιος Κούγιας με ανακοίνωσή τους: «αισθάνονται την ανάγκη να δώσουν συγχαρητήρια στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ράικου και στους εισαγγελείς του οικονομικού εγκλήματος που συνεργάστηκαν μαζί της, για το έργο το οποίο επιτέλεσαν για ένα χρόνο».

Προστίθεται ότι:

«Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι όταν ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας κατήγγειλε όλα όσα απεκάλυψε στη Εισαγγελία Αθηνών κάποιοι στην Πάτρα και στην Αθήνα τον λοιδορούσαν ως γραφικό και τρελό και δημοσιοποιούσαν τις ανακοινώσεις του Γιώργου Τσακογιάννη ,της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και των αντιπάλων της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και ζητούσαν την πώληση της Π.Α.Ε. στον δήθεν καταλληλότερο ιδιοκτήτη κ. Καϋμενάκη ( ο Αστέρας Τρίπολης θα μας απασχολήσει προσεχώς).

Όλοι αυτοί για τους δικούς τους λόγους αγνοούσαν την προσωπική, την επαγγελματική και την κοινωνική διαδρομή του κ. Κούγια, αγνοούσαν το κύρος του στο επάγγελμα του και στην κοινωνία και προσπαθούσαν να τον διώξουν από την Πάτρα με αιχμή του δόρατος 20 επαγγελματίες δήθεν οργανωμένους οπαδούς».
Ο κ. Κούγιας στις 10/5/2011 στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Αγυιάς θα δώσει συνέντευξη και θα αναφερθεί τόσο σε αυτά τα θέματα αλλά κυρίως σε θέματα που αφορούν το μέλλον της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή τόσο σε ιδιοκτησιακό όσο και σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο αλλά και στα 120 χρόνια της Παναχαϊκής».

Μάλιστα ο κ. Αλέξης Κούγιας απέστειλε προσωπικό μήνυμα προς τους προπονητές , ποδοσφαιριστές και οπαδούς στο οποίο αναφέρει:

«Μην μας αποπροσανατολίζει η πανηγυρική ατμόσφαιρα, το παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι ΤΕΛΙΚΟΣ και το μυαλό μας είναι μόνο στην νίκη ακόμα και με ΜΙΣΟ ΜΗΔΕΝ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...