Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ατρόμητος: Τέλος και ο Καμαρά

Μετά τους Μελισσά, Σαγκανόφσκι και ο Ανρί Καμαρά αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο και επίσημα, καθώς δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Παρελθόν και επίσημα θα αποτελέσει στις 30 Ιουνίου ο Ανρί Καμαρά από το δυναμικό του Ατρομήτου, μετά τους Μελισσά και Σαγκανόφσκι.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη το πρωί ο Τεχνικός Διευθυντής του Ατρόμητου Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Καμαρά και του γνωστοποίησε ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα τερματιστεί τυπικά στις 30 Ιουνίου που εκπνέει η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Ο Ανρί Καμαρά αποτέλεσε το περασμένο καλοκαίρι μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία του Ατρόμητου έχοντας πλούσιο βιογραφικό στα γήπεδα της Ευρώπης και 99 συμμετοχές στην Εθνική Σενεγάλης. Μετείχε σε 28 παιχνίδια πρωταθλήματος (3 γκολ) και σε 7 παιχνίδια Κυπέλλου Ελλάδας (1 γκολ).

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τον Ανρί Καμαρά για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...