Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Κωστένογλου:Κατανοούμε τη δυσκολία του παιχνιδιού


Ο Νίκος Κωστένογλου μιλώντας σε εκπομπή της Nova παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, εφόσον αν η ομάδα παρουσιαστεί σοβαρή και με συγκεκριμένο πλάνο.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του 41χρονου τεχνικού:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Κατανοούμε τη δυσκολία του παιχνιδιού. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Για το αν η ομάδα μπορεί να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο: «Είναι ψευδαίσθηση να λέμε ότι μέσα σε λίγες μέρες θα αλλάξει άρδην η εικόνα μας. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια ξεκάθαρη αμυντική και επιθετική λειτουργία. Δε θέλουμε να λέμε δικαιολογίες. Θέλουμε να κατέβουμε στον αγωνιστικό χώρο και να πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε».

Για πιθανές (άσχημες) αντιδράσεις του κόσμου: «Δε σκέφτομαι ποτέ αρνητικά. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και θεωρώ ότι οι φίλαθλοί μας είναι ικανοί να επιβραβεύσουν την ομάδα και οποιαδήποτε αντίδρασή τους θα είναι μέσα σε αθλητικά πλαίσια».

Για το 4-0 της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού πριν από 3 χρόνια: «Δεν υπάρχει σύγκριση με τις δύο ομάδες. Αυτούς τους παίκτες έχουμε τώρα και σ' αυτούς θα δείξουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και πρέπει μαζί να δείξουμε σοβαρότητα για το ματς του Σαββάτου. Δε θέλω να κατέβουμε στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε στη σκέψη μας διάφορες δικαιολογίες. Πρέπει να παρουσιαστούμε δομημένοι ως ομάδα και με παίκτες, οι οποίοι θα έχουν σύμπνοια και θα στοχεύουν μόνο στη νίκη».

Για το αν σκέφτονται στην ομάδα "εκδίκηση" μετά το περσινό 6-0 στο Καραϊσκάκη: «Προσωπικά δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιό μου και στο πνεύμα μου. Είναι ένα άλλο παιχνίδι και θα πρέπει να προετοιμαστούμε με τη σοβαρότητα που αρμόζει στην ΑΕΚ. Στο τέλος θα αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα και την εικόνα μας».

aekfans21.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...