Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Πιλάβιος: Ευπρόσδεκτος ο Βιεϊρίνια στην Εθνική


Για το ενδεχόμενο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής, εφόσον πάρει ελληνική υπηκοότητα, μίλησε ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εμφανίστηκε ιδιαίτερα θερμός σε αυτή την προοπτική, ενώ για μια ακόμα φορά είχε να πει τα καλύτερα λόγια για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φερνάντο Σάντος.

Αναλυτικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του κ. Πιλάβιου στον Βήμα FM 99,5.

Για την επιλογή του Φερνάντο Σάντος: «Ο κύριος Ρεχάγγελ είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα και είχαμε κάνει αρκετές συζητήσεις πάνω σε αυτό. Όσον αφορά τον διάδοχό του, επειδή οι διοργανώσεις τρέχουνε πάρα πολύ γρήγορα, έπρεπε να είναι ένας γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αλλά και ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει πολύ και θα έδινε ένα νέο στυλ, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην εθνική ομάδα. Τον κύριο Σάντος τον είχα δει σε μια εκδήλωση λίγο πριν τα παιχνίδια με την Ουκρανία και είδα την αγάπη με την οποία μίλησε για την εθνική ομάδα και ειδικά για εκείνα τα παιχνίδια. Είχε πει τότε να έρθει όλος ο κόσμος στο γήπεδο γιατί είναι πολύ σημαντική για μία χώρα η εθνική της ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει αυτό που κάνει και πραγματικά αγαπάει την Ελλάδα.

Για το πριμ που θα λάβουν οι διεθνείς: «Σε αυτά τα θέματα εγώ είμαι λίγο "βλέποντας και κάνοντας", πάντα τα βρίσκουμε, δεν έχουμε ποτέ κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά ζητούν να πάμε για προετοιμασία στο Πατραγκάζ επειδή είναι ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο, είναι θέματα τα οποία τα συζητάμε οικογενειακά, είναι και ο κύριος Φύσσας σύνδεσμος μεταξύ του ΔΣ της ομοσπονδίας και των παιχτών, οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα, πάντα όμως σε λογικά πλαίσια και το πνεύμα της εποχής».

Για το εάν ο Βιερίνια είναι ευπρόσδεκτος στην εθνική ομάδα: «Παίχτες σαν τον Βιερίνια πάντα είναι ευπρόσδεκτοι. Έκανε και τη προηγούμενη βδομάδα κάποιες δηλώσεις ο κύριος Σάντος για το θέμα οι οποίες με καλύπτουν απόλυτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...