Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Χατ-τρικ ο Πατσίνι για Μίλαν (video)

Ο Τζαμπάολο Πατσίνι πέτυχε χατ-τρικ στο ντεμπούτο του στην 11άδα της Μίλαν και οι "ροσονέρι" νίκησαν με 3-1 την Μπολόνια στο "Νταλ-Άρα". Ντεμπούτο οι Ντε Γιόνγκ, Μπόγιαν και Νιανγκ (video)

Η Μίλαν πήρε την πρώτη της φετινή νίκη επικρατώντας με 3-1 της Μπολόνια μέσα στο "Ρενάτο Νταλ-Άρα", με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζαμπάολο Πατσίνι.

Το νέο απόκτημα από την Ίντερ πέτυχε χατ-τρικ στην πρώτη του εμφάνιση στην βασική 11άδα (είχε κάνει ντεμπούτο ως αλλαγή με Σαμπντόρια).

Ο Πατσίνι στο 16' άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, αλλά απάντησε ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι με τον ίδιο τρόπο στο 42'.

Η λύτρωση για την Μίλαν ήρθε στο 77' με τον Πατσίνι να δίνει ξανά προβάδισμα στην ομάδα του με πλασέ σε άδειο τέρμα, αφού έχασε την μπάλα από τα χέρια του ο Αλιάρντι.

Τα δύο πρώτα του γκολ ήταν εύκολα, αλλά το τρίτο ήταν εντυπωσιακό, με τον Πατσίνι να συμπληρώνει το χατ-τρικ του στο 85' με εντυπωσιακό "τακουνάκι" έπειτα από πάσα του Αντόνιο Νοτσερίνο.

Από τον πάγκο για την Μίλαν ήρθαν οι Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Μπόγιαν Κρκιτς και Μ'Μπαγ Νιάνγκ, έτσι όλοι τους έκαναν ντεμπούτο. 

Οι συνθέσεις

ΜΠΟΛΟΝΙΑ (3-5-2): Αλιάρντι, Ρόζερ Καρβάλιο, Άντονσον, Κερουμπίν, Πατζιέντζα (81' Γκαμπιαντίνι), Ταϊντέρ, Γκουαρέντε, Μάρκο Μότα, Μορλέο, Ντιαμάντι, Ακουαφρέσκα (61' Τζιλαρντίνο).
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Μπονέρα, Ατσέρμπι, Αντονίνι, Αμπροζίνι, Μοντολίβο (41' Νάιτζελ ντε Γιονγκ), Νοτσερίνο, Μπόατενγκ, Ελ Σααραουί (67' Μπόγιαν), Πατσίνι (91' Μ'Μπαγ Νιάνγκ).
  
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο
Τορίνο - Πεσκάρα 3-0 (34' Σγκρίνια, 58' Μπρίγκι, 62' Μπιάνκι)
Μπολόνια - Μίλαν 1-3 (42' πέν. Ντιαμάντι / 16' πέν., 77' και 85' Πατσίνι)

Κυριακή
Ουντινέζε - Γιουβέντους (19:00)
Κάλιαρι - Αταλάντα (21:45)
Κατάνια - Τζένοα
Ίντερ - Ρόμα
Λάτσιο - Παλέρμο
Νάπολι - Φιορεντίνα
Πάρμα - Κιέβο
Σαμπντόρια - Σιένα




 sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...