Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ολυμπιακός αλλάζει τη διαφήμιση στη φανέλα

Ο Μίτσελ σκοπεύει να ξεκουράσει Σιόβα και Μήτρογλου στο παιχνίδι με την Ξάνθη το Σάββατο.

Ιδρυμα φιλανθρωπικού χαρακτήρα αναμένεται να διαφημίζουν στις φανέλες τους οι παίκτες του Ολυμπιακού αρχής γενομένης στο ματς του Σαββάτου με την Skoda Ξάνθη στο Γ. Καραϊσκάκης(20.30- Novasports2). Μετά την άρνηση της διοίκησης της ΠΑΕ να σχετίζεται με οποιοδήποτε χορηγικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ(έστειλε την Πέμπτη επιστολή που καταγγέλλει τη σύμβαση) θα απουσιάσει από την Ερυθρόλευκη φανέλα η διαφήμιση «Πάμε στοίχημα». Η πειραϊκή ΠΑΕ θα χάσει περίπου 2,3 εκατ. ευρώ από την λύση της χορηγικής σύμβασης με τον ΟΠΑΠ και ήδη ο Ολυμπιακός αναζητάει άλλον χορηγό που θα προσφέρει το συγκεκριμένο ποσό. 

Στον αγωνιστικό τομέα ο Μίτσελ ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα ενόψει του αγώνα με την ακριτική ομάδα θέλοντας να δώσει ανάσες σε διεθνείς ποδοσφαιριστές.
Θεωρείται βέβαιο ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα στα ματς με Ξάνθη, Παρί Σεν Ζερμέν στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Μίτσελ θέλει οι παίκτες του να έχουν στο μυαλό τους μόνο στο ματς πρωταθλήματος, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό με στόχο να σημειώσουν την τέταρτη σερί νίκη για να έχουν καλή ψυχολογία στη συνάντηση με την Παρί.

Ο ισπανός τεχνικός σκέφτεται να ξεκουράσει τους Μήτρογλου, Μανιάτη, Βάις Κάμπελ και ενδεχομένως στον Σιόβα οι οποίοι έπαιξαν δυο αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες για την προκριματική φάση του Μουντιάλ. Ερωτηματικό αποτελεί πως θα διαχειριστεί ο Μίτσελ την περίπτωση των δύο αφρικανών μέσων Ντελβίν Εντινγκά και Σαμπού Γιαταμπαρέ οι οποίοι έχουν κάνει δύο-τρεις προπονήσεις στου Ρέντη. Πάντως και οι δύο δείχνουν ότι έχουν υψηλό δείκτη φυσικής κατάστασης και είναι έτοιμοι για να προσφέρουν στον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος της βραδινής προπόνησης της Παρασκευής, ο 50χρονος τεχνικός θα επιλέξει την αποστολή για το ματς με τον Ξάνθη. Εισιτήρια διατίθενται από τα εκδοτήρια του Γ. Καραϊσκάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...