Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Επικρίσεις στην Ισπανία για τον Μέσι, επειδή είχε τον γιο του στο αυτοκίνητο χωρίς μέτρα ασφαλείας

Ο φακός του Ισπανικού Συνδέσμου Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων DIA συνέλαβε τον Λιονέλ Μέσι να μεταφέρει τον γιο του Τιάγκο με αυτοκίνητο, χωρίς να έχει πάρει το παραμικρό μέτρο προστασίας του. Η κάμερα κατέγραψε τον άσο της Μπαρτσελόνα, να κρατά αγκαλιά το παιδί, να μπαίνει μαζί του στο αυτοκίνητο και να αναχωρούν, χωρίς να έχει δεθεί ο μικρούλης με ζώνη ασφαλείας ούτε να κάθεται σε κάποιο ειδικό παιδικό καθισματάκι.

Ο DIA εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία καυτηριάζει την εγκληματική αμέλεια του Μέσι. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του συνδέσμου, «για μια ακόμη φορά συνελήφθη ένας διάσημος ποδοσφαιριστής να παραβιάζει έναν θεμελιώδη κανόνα της κυκλοφορίας. Αυτό είναι κάτι, που δεν θα κουραστούμε να καταγγέλουμε, καθώς διακινδυνεύει τη δική του ζωή και του γιου του».

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο DIA καταγγέλλει κάποιον ποδοσφαιριστή. Πρόσφατα ήταν ο Ίκερ Κασίγιες, που συνελήφθη από τον φακό να οδηγεί με μπανταρισμένο χέρι, ενώ παλαιότερα είχε ασκηθεί σκληρή κριτική στους Μπενζεμά και Πικέ, επειδή δεν τηρούσαν τους κανόνες οδικής ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...