Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Έβαλε Γκαγκάτση στη "μηχανή" του ο Πανηλειακός!

Μετά το σύντομο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2009, ο Βασίλης Γκαγκάτσης επιστρέφει σε ενεργό ρόλο σε ΠΑΕ, αναλαμβάνοντας το απόλυτο κουμάντο του Πανηλειακού, από τη θέση του γενικού διευθυντή.

Η ΠΑΕ Πανηλειακός προβιβάστηκε φέτος στη Football League και όπως μαρτυρά η πρόσληψη Γκαγκάτση, επιχειρεί τη ισχυροποίηση του σε παραγοντικό επίπεδο. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ ανέλαβε γενικός διευθυντής στους Πυργιώτες, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως θα "τρέχει" όλα τα ζητήματα του συλλόγου: οργανωτικά κυρίως, με εποπτεία σε οικονομικά και νομικά.

Παράλληλα, θα αναλάβει και την εκπροσώπηση του Πανηλειακού στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου, συμμετέχοντας φυσικά και στο Δ.Σ. της Football League.

Η πορεία του Πανηλειακού θα έχει ενδιαφέρον από εδώ και στο εξής, με δεδομένο πως ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι σταθερά απέναντι και σε διαρκή διαμάχη με τη διοίκηση Σαρρή στην ΕΠΟ.

Θυμίζουμε πως αποχωρώντας από την προεδρία της ομοσπονδίας στα τέλη του 2008, ο Γκαγκάτσης ασχολήθηκε με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ (το καλοκαίρι του 2009) υπό τη διοίκηση Ζαγοράκη. Έγινε μάλιστα και μέτοχος στο "δικέφαλο του Βορρά", ωστόσο οι έντονες αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας τον οδήγησαν στην έξοδο.

Ακολούθως επέστρεψε για τα καλά στην παλιά του δουλειά: τη νομική εκπροσώπηση αρκετών ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός. Το καλοκαίρι του 2012 "τα σπάει" με τους "ερυθρόλευκους" και το φθινόπωρο του ίδιου έτους διεκδικεί εκ νέου την προεδρία της ΕΠΟ, όπου γνωρίζει την ήττα με ψήφους 35-20 από τον Γιώργο Σαρρή.

Πρόσφατα στήριξε (πιθανόν και να καθοδήγησε) την προσπάθεια των ΕΠΣ Κιλκίς και ΕΠΣ Ηρακλείου να ανατρέψουν τη διοίκηση της ομοσπονδίας, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...