Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ποια είναι η ξανθιά φίλαθλος που άναψε «φωτιά» στο Γεντί Κουλέ;


Η 16χρονη Εμμανουέλα Κουκλινού είναι η πιο φανατική οπαδός του ΟΦΗ - Δεν χάνει ποτέ αγώνα της αγαπημένης της ομάδας


Μπορεί να έληξε χωρίς νικητή (0-0) η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά που διεξήχθη στο Γεντί Κουλέ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ και η ομάδα της Κρήτης να μην έχει κάνει καλό ξεκίνημα, όμως η ξανθιά φίλαθλος φτιάχνει λίγο την εικόνα...

Ήταν σίγουρα αυτή που έκλεψε την παράσταση. Ο λόγος για την πανέμορφη Ηρακλειώτισα Εμμανουέλα Κουκλινού, η οποία δηλώνει φανατική οπαδός του ΟΦΗ! Δυστυχώς η ομάδα της την πλήγωσε και έφυγε από το γήπεδο στεναχωρημένη. Όμως εξαιτίας της ομορφιάς της (δείτε τις φωτογραφίες για του λόγου το αληθές) έγινε αυτή το πρώτο θέμα, σε αντίθεση με τον αγώνα...

Είναι μόλις 16 ετών και παρακολουθεί ανελλιπώς όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της αγαπημένης της ομάδας, καθώς όπως δήλωσε στο prismasport.gr, έγινε ΟΦΗ από τον πατέρα της, ο οποίος είναι φανατικός ΟΦΗτζής και έτσι κόλλησε το... «μικρόβιο» του φιλάθλου.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που πήγα στο γήπεδο αφού μεγάλωσα με φανατικό πατέρα, που με έπαιρνε μαζί του από πολύ μικρή», λέει η ίδια. Μάλιστα δεν έκρυψε την αγάπη της για τον ΟΦΗ, λέγοντας «η αλήθεια είναι ότι αγαπώ πολύ τον ΟΦΗ και πηγαίνω συχνά στο γήπεδο».

Μιλώντας για την ξαφνική διασημότητα, εξαιτίας του ντόρου που έγινε γύρω από το πρόσωπό της είπε πως «δεν περίμενα να γίνει όλο στα site και πραγματικά ξαφνιάστηκα».

Τέλος, μίλησε για την ομάδα της, υποστηρίζοντας: «Ξεχωρίζω πολλούς παίκτες αλλά έχω αδυναμία στον Παπάζογλου και από το νέο αίμα της ομάδας τον Λουτσιάνο Γκαλέτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...