Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Νεϊμάρ: "Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο"

Την αποκάλυψη ότι είχε σκεφτεί το 2010 να κρεμάσει τα παπούτσια του έκανε ο Νεϊμάρ, μέσω της αυτοβιογραφίας του που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες. Ποια τα σχόλιά του για τον Λιονέλ Μέσι.


"Το 2010 σκέφτηκα να αφήσω το ποδόσφαιρο". Αυτό αποκάλυψε ο άσος της Μπαρτσελόνα σε ένα βιβλίο για την καριέρα του, το οποίο γράφτηκε από τους Ιβάν Μορέ και Μάουρο Μπέτινγκ, και το οποίο θα κυκλοφορήσει εντός των προσεχών ημερών στ Βραζιλίας.

Ο Νεϊμάρ είχε βρεθεί στη συγκεκριμένη θέση μετά από έναν έντονο καυγά με τον τότε προπονητή της Σάντος, Ντοριβάλ Ζούνιορ, που όμως δεν έμεινε για πολύ καιρό στη θέση του:

"Ήταν μία από τις χειρότερες ημέρες της ζωής μου και δεν είχαν την υποστήριξη των φίλων και της οικογένειάς μου δεν θα είχα συνεχίσει να παίζω", εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο 21χρονος άσος.

Ο Νεϊμάρ αναφέρεται φυσικά στο βιβλίο του και στον Λιονέλ Μέσι, που είχε την ευκαιρία να τον γνωρίσει για πρώτη φορά από κοντά στο πλαίσιο του τελικού του Μουντιάλ Συλλόγων το 2011:

"Εκείνη την ημέρα μπόρεσα να πάρω τη στοργή και τον σεβασμό ενός μύθου όπως ο Μέσι. Πέρα από τη σπουδαία μπάλα και την ιδιοφυία του στο γήπεδο, θαυμάζω την ταπεινότητά του.

Τώρα μαζί με εκείνον στη Μπαρτσελόνα ελπίζω να κατακτήσω όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...