Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Εθνική Ελλάδας: Σηκώνει μανίκια ο Σάντος

Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός της προετοιμασίας της Εθνικής εν όψει Μουντιάλ και πλέον, ο Φερνάντο Σάντος ρίχνει το βάρος στην παρακολούθηση των διεθνών στη Super League

Στην Αθήνα έρχεται την προσεχή Δευτέρα ο Φερνάντο Σάντος για να τσεκάρει τους διεθνείς του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος θα δει από κοντά παιχνίδια των επόμενων τεσσάρων αγωνιστικών και θα βγάλει συμπεράσματα για την κατάσταση των διεθνών.

Έμφαση στους τερματοφύλακες

Ιδιαιτέρως, θα «σκανάρει» τους τερματοφύλακες που είναι υποψήφιοι για μία θέση στην τριάδα της αποστολής για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο λόγος για τους Στέφανο Καπίνο, Μιχάλη Σηφάκη, Αλέξανδρο Τζόρβα και Παναγιώτη Γλύκο. Μόνο ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου δεν έχει χρόνο συμμετοχής τις τελευταίες αγωνιστικές καθώς παίζει ο Λουίτζι Τσέναμο. Ο Κρητικός γκολκίπερ ήταν βασικός στα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναιτωλικό.

Παράλληλα, το προπονητικό τιμ περιμένει τις όποιες εξελίξεις με τον Ορέστη Καρνέζη. Δεν αποκλείεται τελικά να παραμείνει στη Γρανάδα ο διεθνής πορτιέρο εφόσον δεν προκύψει μία περίπτωση ομάδας που θα ψάχνει βασικό τερματοφύλακα.

Φιξαρίστηκε με τη Βολιβία

Οριστικοποιήθηκε το δεύτερο φιλικό της «γαλανόλευκης» στη Νέα Υόρκη με τη Βολιβία στις αρχές Ιουνίου. Το ταξίδι στην Αμερική θα γίνει την 1η Ιουνίου, αμέσως μετά τη φιλική αναμέτρηση με την Πορτογαλία στη Λισαβόνα. Το καλεντάρι των φιλικών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος περιλαμβάνει τις εξής φιλικές αναμετρήσεις.

Στις 5 Μαρτίου κόντρα στη Νότια Κορέα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», προς τα τέλη Μαΐου με την Εθνική του 2004 σε ένα φιλικό επετειακού χαρακτήρα στο φαληρικό γήπεδο, στις 31 του μήνα κόντρα στους Πορτογάλους, μία εβδομάδα στις ΗΠΑ για τα φιλικά με Νιγηρία και Βολιβία και στις 7 Ιουνίου η αποστολή της Εθνικής θα ταξιδέψει στο Αρακαζού της Βραζιλίας.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...