Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Εμεινε στο 0-0 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη 2η θέση

Δύο βαθμούς άφησε στο Ιγουντ Παρκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Μπλάκμπερν. Οι «κόκκινοι διάβολοι», εμφανώς επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό από το Champions League και την απουσία του Γουέιν Ρούνεϊ, δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο και έχασαν την ευκαιρία να περάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ισόπαλος και χωρίς τέρματα έληξε και ο αγώνας ανάμεσα στη Γουλβς και τη Στόουκ Σίτι.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο μέρος και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Ρόμπινσον, χωρίς όμως την επιθυμητή κατάληξη. Στο 25ο λεπτό ο γκολκίπερ της Μπλάκμπερν είπε όχι σε σουτ του Νάνι αλλά και στο πλασέ του Βαλέντσια στην αμέσως επόμενη φάση.

Ο Ρόμπινσον κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του και στο 43’, όταν ο Μπερμπάτοβ γέμισε για τον Βαλέντσια, που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον άγγλο πορτιέρο.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, με τους γηπεδούχους να μην αφήνουν πολλούς διαδρόμους ανοικτούς για την ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Αλλά και στις περιπτώσεις που η Γιουνάιτεντ ξεκλείδωνε την άμυνα της Μπλάκμπερν, δεν μπορούσε να ολοκληρώσει με επιτυχία τις φάσεις, γεγονός που έκανε ακόμα πιο αισθητή την απουσία του Ρούνεϊ.

Στο 67ο λεπτό ο Ρόμπινσον απέκρουσε την κεφαλιά του Μπερμπάτοβ, στην καλύτερη στιγμή του δεύτερου μέρους. Τίποτα δεν άλλαξε στο τελευταίο 20λεπτο, με τους γηπεδούχους να διατηρούν το μηδέν και να στερούν από τους κόκκινους διαβόλους την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην 1η θέση.
Λίβερπουλ-Φούλαμ 0-0
Νέα «αυτοκτονία» για τη Λίβερπουλ, η οποία έχασε πολύτιμο έδαφος στη «μάχη» για την κατάκτηση της 4ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.
Οι «κόκκινοι», στο πλαίσιο της 34ης ημέρας της premier league, δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο «Ανφιλντ» ούτε την Φούλαμ (0-0) κι έτσι ο μοναδικός στόχος που τους έχει μείνει είναι η κατάκτηση του Europa League. Ο Σωτήρης Κυργιάκος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

Σάββατο
Χαλ Σίτι – Μπέρνλι: 1-4
(3’ Κιλμπέιν - 35’ Πάτερσον, 64’ πέν., 70’ πέν. Αλεξάντερ, 90’+ Ελιοτ)

Γουέστ Χαμ – Σάντερλαντ: 1-0
(51’ Ιλάν)

Κυριακή
Γουλβς – Στόουκ Σίτι 0-0

Μπλάκμπερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Λίβερπουλ – Φούλαμ 0-0

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρμιγχαμ 5-1

Τρίτη (13/04)
22:00 Τσέλσι – Μπόλτον

Τετάρτη (14/04)
21:45 Αστον Βίλα – Εβερτον
21:45 Γουίγκαν – Πόρτσμουθ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...