Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Live οι αγώνες «φωτιά» στην ουρά της Σούπερ Λιγκ

Τέσσερα ματς «φωτιά» περιλαμβάνει η 29η και προτελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ αναφορικά με την υπόθεση παραμονή.
Αστέρας Τρίπολης-Αρης (2-0), Λεβαδειακός-ΑΕΚ (0-0), Ξάνθη-Ατρόμητος (1-0) και Εργοτέλης–ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) θα κρίνουν πολλά.
Η «Ενωση» θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην τέταρτη θέση και στον ένα βαθμό πίσω από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Το παιχνίδι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από... στοιχηματικής πλευράς, μιας και ο ΟΠΑΠ έφραξε τον άσο, από το βράδυ της Παρασκευής.
Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με τους... αδιάφορους Πανιώνιο και Λάρισα (0-3) να παίζουν στη Νέα Σμύρνη.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 0-0
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Βαγιέχο, Μουλόπουλος, Κόλντζος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Ταραλίδης, Γκονζάλες, Βιγκόνια, Μπάρκογλου, Ναπολεόνι, Αγκάλι.
ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Γεωργέας, Μαντούκα, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Νέμεθ, Τζιμπούρ.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1
36' ΓΚΟΛ 1-0: Ωραία κάθετη του Μπούντιμιρ στον Λεάλ, ο οποίος βγαίνει μόνος απέναντι στον Ζαφειρόπουλο και με ωραίο πλασέ ανοίγει το σκορ για τον Εργοτέλη.
Η έναρξη του δεύτερου μέρος καθυστέρησε να αρχίσει καθώς ο ΠΑΣ αρνήθηκε αρχικά να βγει στον αγωνιστικό χώρο λόγω ενός υβριστικού πανό που έχουν αναρτήσει οι οπαδοί του Εργοτέλη.
49' ΓΚΟΛ 1-1: Ατομική προσπάθεια από δεξιά του Αράς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε την σέντρα σουτ και ξεγέλασε τον Δασκαλάκη, κάνοντας το 1-1.
55' Πέναλτι για τον Εργοτέλη. Ο Λεάλ μπαίνει στην περιοχή, κάνει την ντρίμπλα στον Στάθη, ο οποίος πέφτει και κάνει τάκλιν και ακουμπά την μπάλα με το χέρι.
56' ΓΚΟΛ 2-1: Εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι από τον Λεάλ.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Γελαδάρης, Χίμπλιγκερ, Κορδονούρης, Γιαλούσης, Μπέτο, Τζούνιορ, Τσεσνάουσκις, Ρομάνο, Λεάλ, Μπούντιμιρ.
ΠΑΣ: Ζαφειρόπουλος, Στάθης, Κούσας, Ανδράλας, Τζάνης, Μαϊστόροβιτς, Ρόβας, Σίσιτς, Αράς, Μπακαγιόκο, Σκαρντοβέλι.
ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0
37' ΔΟΚΑΡΙ για την Ξάνθη. Λάθος έξοδος του Μιχαηλίδη, ο παίκτες της Ξάνθης κάνουν τη σέντρα από τα αριστερά, ο Κιντάνα κάνει το αριστερό γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα σταματάει στο δεξί δοκάρι του Ατρόμητου.
45' ΓΚΟΛ 1-0: Αντεπίθεση για την Ξάνθη από αριστερά, ο Πόι βγάζει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Κιντάνα από κοντά με σουτ στη κίνηση νικά τον Μιχαηλίδη και κάνει το 1-0 για την Ξάνθη.
ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Κωστούλας, Τζάγκι, Πόι, Μπούγκα, Στίνγκα, Λέιτε, Βάλλας, Κιντάνα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Μπλένχιο, Αποστολόπουλος, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Περόνε, Μπρίτο, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι, Καλαντζής, Σκόνδρας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ 2-0
4' ΓΚΟΛ 1-0: Ο Έντερ με σουτ κεραυνό ανοίγο το σκορ για τον Αστέρα Τρίπολης.
14' ΓΚΟΛ 2-0: Φάουλ από τον Ριος από δεξιά, η μπάλα περνάει παράλληλα στο τέρμα μπροστά από όλους και φτάνει στον Μπαρτολίνι, ο οποίος κάνει το 2-0 για τον Αστέρα.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Λαζαρίδης, Καρντόσο, Μπαστία, Φυτανίδης, Τσέζαρεκ, Ουντότζι, Έντερ, Ρίος Ίντερ.
ΑΡΗΣ: Πέσκοβιτς, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Ναφτί, Κόκε, Αντού, Μεριέμ, Κάμπορα, Ορτίθ, Πρίττας.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 0-3
27' ΓΚΟΛ 0-1: Ο Μετίν με ατομική ενέργεια γτάνει έξω από την περιοχή, κάνει το αριστερό σουτ έξω από την περιοχή και ανοίγει το σκορ για τη Λάρισα.
39' ΓΚΟΛ 0-2: Εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τουάμα, ο Μπέλιτς προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει το 0-2.
60' ΓΚΟΛ 0-3: Συρτή μπαλιά του Μετίν από δεξιά στον Κουζέν, ο οποίος από αριστερά μπαίνει στην περιοχή και με πλασέ κάνει το 0-3 για τη Λάρισα.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπέλιτς, Γιόνσον, Ομο, Κουμορτζί, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Μπουβάλ, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Τζαβέλλας.
ΛΑΡΙΣΑ: Βιέρα, Βενετίδης, Κυριακίδης, Κουζέν, Τουάμα, Μετίν, Φλάβιο, Ρομέου, Τριποτσέρης, Πούρι, Μελίσσης.
Το πρόγραμμα:
Κυριακή 11 Απριλίου (19:00)   
Αστέρας Τρίπολης-Αρης    NOVA  
Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα   NOVA  
Λεβαδειακός-ΑΕΚ          ΣΚΑΪ  
Παναθηναϊκός-Ηρακλής     NOVA  
Πανιώνιος-Λάρισα         NOVA  
ΠΑΟΚ-Καβάλα              NOVA  
Πανθρακικός-Ολυμπιακός   NOVA  
Ξάνθη-Ατρόμητος          ΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...