Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Προβάδισμα Ηλυσιακού έναντι των Τρικάλων στη μάχη της... σωτηρίας

Ζωντανός στην υπόθεση - παραμονή έμεινε ο Ηλυσιακός, βάζοντας παράλληλα σε μεγάλες περιπέτειες τα Τρίκαλα. Η ομάδα των Ιλισίων νίκησαν τους Θεσσαλούς με 81-70 και κάλυψαν τη διαφορά των τριών πόντων (70-67) με την οποία είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο και απέκτησε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Ένας βαθμός χώριζε τις ομάδες πριν από το τζάμπολ του αγώνα και αυτό αποτυπώθηκε στο παρκέ, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίζονταν με πάθος για τη νίκη. Ο γηπεδούχος Ηλυσιακός, πάντως, ξεκίνησε καλύτερα το ματς και με τους αμερικανούς του σε καλή μέρα κατάφερε να προηγηθεί με 20-14 στο 10'.

Με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, όμως, τα Τρίκαλα έτρεξαν σερί 8-0 και πήραν το προβάδισμα με 22-20. Ο Κάμινγκς ήταν σε καλή μέρα και ήταν αυτός που βοήθησε σημαντικά τον Ηλυσιακό ώστε να ξαναπάρει τα ηνία του αγώνα και να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενος με 42-38 (20').

Με τους Γιανγκ και Τσαϊρέλη και σε καλή μέρα τα Τρίκαλα ισοφάρισαν γρήγορα στην τρίτη περίοδο και οι δύο ομάδες βάδιζαν στη συνέχεια καλάθι καλάθι (49-49). Ο Ηλυσιακός, όμως, σε αυτό το κρίσιμο σημείο του αγώνα έτρεξε σερί 8-0 (57-49) και κατάφερε να κλείσει την τρίτη περίοδο προηγούμενος με 60-52.

Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Κουφού δεν χαλάρωσαν και κατάφεραν να ανεβάσουν τη διαφορά και πάνω από τους 10 πόντους, κλειδώνοντας τη νίκη (64-53). Εκτός του Κάμινγκς, σημαντικά καλάθια σημείωσαν οι Ιωάννου και Χατζής, ενώ το τελικό 81-70, κάνει ακόμη σημαντικότερη τη νίκη του Ηλυσιακού, ο οποίος κάλυψε και τη διαφορά των τριών πόντων με την οποία είχε ηττηθεί στο ματς του πρώτου γύρου.
Τα δεκάλεπτα: 20-14, 42-38, 60-52, 81-73.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...