Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ντέρμπι και στις μεταγραφές

Στο ματς με τον Αρη καθώς και στα επερχόμενα πλέι οφ όπου θα παιχτεί το δεύτερο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ επικεντρώνονται πλέον οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη ουσίας αλλά και ψυχολογίας που πήραν στην Κομοτηνή. Παράλληλα, όμως, καταστρώνουν και τις κινήσεις τους πάνω στη σκακιέρα των μεταγραφών.

Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν θα «τρέξει» αμέσως μετά το τελικό ραντεβού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, το οποίο αποτελεί τη βασική προτεραιότητα της διοίκησης αυτή τη στιγμή και είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Εκτός από τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, παρατηρείται κινητικότητα και στο επίπεδο των μεταγραφών. Είναι χαρακτηριστικό ότι άνθρωπος της ομάδας βρίσκεται στη Λατινική Αμερική και κάνει εντατικό σκάουτινγκ, ενώ σιγά-σιγά σχηματίζεται και η λίστα με παίκτες που ενδιαφέρουν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεχωρίσει περιπτώσεις τόσο από το ελληνικό πρωτάθλημα όσο και από την αγορά του εξωτερικού.

Ομως, όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι τώρα, οι περισσότεροι εξ αυτών φέρονται και ως στόχοι του Παναθηναϊκού! Ενδεικτικές είναι οι περιπτώσεις των Σκόκο, Τζαβέλλα, Φερνάντεζ, Χλεμπ και Κάλστρομ. Είτε είναι ονόματα που απασχολούν πραγματικά τους «πράσινους» είτε αποτελούν ένα κομμάτι από το παιχνίδι της τακτικής που συνήθως παίζεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο, το σίγουρο είναι αυτή η κατάσταση βάζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην πρίζα! Γι’ αυτό τον λόγο μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να προχωρήσουν οι επαφές, με απώτερο στόχο να «κλειδώσουν» από τώρα κάποιες μεταγραφές εν όψει καλοκαιριού.

Εξάλλου, ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν θα καλύψει μόνο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά, σύμφωνα με όσα πηγάζουν από στελέχη της ΠΑΕ, θα διαθέσει και ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυση της ομάδας. Εκτιμάται ότι το μπάτζεντ θα είναι μεγάλο για τις κινήσεις του καλοκαιριού, ειδικά από τη στιγμή που θα «καπαρωθεί» το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ. Φυσικά, για τις μεταγραφές θα έχει λόγο ο νέος προπονητής. Λέγεται μάλιστα ότι ο Βαλβέρδε είναι ενήμερος για το ρόστερ του Ολυμπιακού και γνωρίζει τις ανάγκες για τη νέα χρονιά. Συνεπώς, στην περίπτωση που ολοκληρωθεί το «φλερτ» με τον Βάσκο ο σχεδιασμός της ομάδας θα κυλίσει πολύ πιο γρήγορα.

 ΧΡ. ΤΕΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...