Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Η Σεμένια δεν θα αγωνισθεί στο Παναφρικανικό πρωτάθλημα

Χωρίς την Κάστερ Σεμένια θα μετάσχει η Νότια Αφρική στο Παναφρικανικό πρωτάθλημα στίβου που θα διεξαχθεί στις 28 Ιουλίου στο Ναϊρόμπι της Κένυα.
Η Ομοσπονδία στίβου της Νότιας Αφρικής ανακοίνωσε την αποστολή 57 ατόμων που θα απαρτίζουν την αποστολή, χωρίς σε αυτά να συμπεριλαμβάνεται εκείνο της Σεμένια.
Ο προσωρινός διευθυντής της Ομοσπονδίας στίβου της χώρας, Ρίτσαρντ Σάντερ, υπογράμμισε ότι στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται αθλητές που έχουν πιάσει φέτος το όριο για το πρωτάθλημα, ενώ θα πρέπει να το επιβεβαιώσουν και τους επόμενους έξι μήνες, για να τρέξουν τελικά.

Ο Στάντερ τόνισε ότι η Σεμένια έχει το χρόνο μπροστά της για να αποδείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η IAAF από την πλευρά της έχει τονίσει ότι τον Ιούνιο θα ολοκληρώσει την έρευνά της αναφορικά με το αν η παγκόσμια πρωταθλήτρια των 800μ. είναι ερμαφρόδιτη κι αν μπορεί να αγωνιστεί στην κατηγορία των γυναικών.
Παράλληλα αποκάλυψε πως έχει την αίσθηση ότι η Σεμένια θα αποκαλύψει μόνη της τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που έχει υποβληθεί.
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...