Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Χωρίς Μπαρτολίνι και Μπαστία ο Αστέρας στο ΟΑΚΑ, αλλά με επεισόδιο στην προπόνηση

Χωρίς τους δύο τιμωρημένους Αργεντινούς, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι και Αντριάν Μπαστία, θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο Αστέρας Τρίπολης, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την Ξάνθη και δηλώθηκε πώς δε θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Αντριάν Μπαστία συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες στο τελευταίο παιχνίδι του Αστέρα με αντίπαλο τον Αρη, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί ούτε αυτός απέναντι στην «Ένωση».

Επεισόδιο στην προπόνηση

Στο μεταξύ, νεύρα και εντάσεις περιελάμβανε η προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης. Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού ο Ντάνιελ Σέζαρεκ και ο Ίσραελ Νταμόντε είχαν έντονο διαπληκτισμό και μάλιστα με πρόθεση να πιαστούν στα χέρια, αφού ειδικά ο δεύτερος έδειχνε πολύ εκνευρισμένος, αλλά χάρη στην επέμβαση των συμπαικτών τους το επεισόδιο δεν πήρε διαστάσεις και σταμάτησε εκεί.

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Βλάχος μίλησε και με τους δύο και πλέον το θέμα θα παραπεμφθεί στη διοίκηση, που θα κρίνει αν θα τους καλέσει σε απολογία και αν υπάρξουν κυρώσεις προς τον Σέζαρεκ και τον Νταμόντε.

Παράλληλα, από την προπόνηση της Τετάρτης απουσίασε ο Μαρσελάο, της οποίας το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ τρέξιμο στην αρχή, στη συνέχεια οικογενειακά διπλά, με τον Βαγγέλη Βλάχο να χωρίζει τους ποδοσφαιριστές σε τρεις ομάδες και ολοκληρώθηκε με τελειώματα φάσεων.

Η προετοιμασία των αρκάδων θα συνεχιστεί με προπονήσεις το μεσημέρι της Πέμπτης (16:00) και το απόγευμα της Παρασκευής (19:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...