Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Η ΑΕΚ θα γίνει ξανά... βασίλισσα, εκτιμά ο Πρόδρομος Νικολαΐδης

Την επιθυμία να «κλείσει» την καριέρα του στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Πρόδρομος Νικολαϊδης, απαντώντας σε ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου. «Η ΑΕΚ είναι η ομάδα της καρδιάς μου και θέλω να κλείσω την καριέρα μου φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα» δήλωσε ο γκαρντ της «Ένωσης», που θεωρεί βέβαιη την παραμονή της ΑΕΚ στην κατηγορία. «Θα γίνει ξανά βασίλισσα» τόνισε.
Παράλληλα, όμως, ξεκαθάρισε: «Δεν θα είμαι ευχαριστημένος με όποια θέση κι αν τερματίσουμε φέτος. Οι στόχοι της ΑΕΚ πρέπει να είναι αρκετά υψηλότεροι».
Σε ερώτηση για το τι άλλαξε στην ΑΕΚ με την έλευση του Μηνά Γκέκου στην τεχνική ηγεσία, ο Νικολαϊδης απάντησε:
«Μια ομάδα, για να έχει καλή πορεία, πρέπει να είναι ήρεμη, να έχει αγωνιστικούς, αλλά και εξωγηπεδικούς προσανατολισμούς και καλή ψυχολογία. Η παρουσία του Μηνά Γκέκου μας έδωσε την ώθηση που χρειαζόμαστε... Δεν πρέπει, ωστόσο, να λησμονήσουμε και την προσπάθεια που κατέβαλε ο κ. Φλεβαράκης».
Σε ερώτηση για το γεγονός πως η ΑΕΚ καταφέρνει να παραμένει «ζωντανή», παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τους «κιτρινόμαυρους», ο Νικολαϊδης σχολίασε:
«Από αυτό και μόνο το στοιχείο φαίνεται το μεγαλείο της ΑΕΚ, η δυναμική της. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.»
Πιο συγκεκριμένα, ο Νικολαϊδης ρωτήθηκε αν «περίμενες ποτέ ότι ο ιδιοκτήτης της θα της επέτρεπε να φθάσει σε αυτό το τραγικό σημείο οικονομικά.»
Η απάντηση του γκαρντ της «Ένωσης» ήταν:
«Γνωρίζω ότι ο κ. Φιλίππου πρόσφερε πολλά στην ΑΕΚ, αλλά και η ΑΕΚ του έδωσε εξίσου πολλά. Υπήρξε μια δυνατή σχέση, που επέφερε πολλά θετικά στοιχεία. Ίσως, στη συνέχεια να επήλθε η κόπωση, όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις. Το ζητούμενο είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Η ΑΕΚ έχει παρελθόν, παρόν, αλλά και μεγάλο μέλλον».
Για την τιμωρία της έδρας (κεκλεισμένων των θυρών) εξαιτίας μερίδας οπαδών της ΑΕΚ, ο Νικολαϊδης τοποθετήθηκε:
«Ελάχιστοι είναι αυτοί που δημιούργησαν φέτος τα προβλήματα και οι οποίοι συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να εκδιωχθούν. Ο αθλητισμός και το μπάσκετ δεν τους χρειάζεται, γι΄ αυτό και πρέπει να τους απομονώσουμε. Βέβαια, όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να δώσουμε το καλύτερο παράδειγμα στους φίλους του αθλήματος και ιδιαίτερα τους μικρούς.»
Πότε να περιμένουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ανάλογες επιτυχίες με την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος το 2002;
«Ο αθλητισμός έχει σκαμπανεβάσματα. Άλλοτε κατακτά το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, άλλοτε ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός ή κι άλλες ομάδες. Είναι γεγονός ότι η ομάδα διέρχεται μια δύσκολη στιγμή, αλλά νομίζω ότι θα ξεπεραστεί, αργά ή γρήγορα. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει μια φοβερή δυναμική, γι' αυτό και αποτελεί «στολίδι» για τον ελληνικό αθλητισμό. Κάποια στιγμή όλα τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και η ΑΕΚ θα πρωταγωνιστήσει ξανά. Θα γίνει ξανά βασίλισσα».
Στο τέλος, ο Πρόδρομος Νικολαϊδης δήλωσε:
«Προανέφερα ότι η ΑΕΚ πρέπει πρωτίστως να βρει λύση στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο. Σίγουρα, οι ιθύνοντες την ΚΑΕ και προσωπικά ο Μπάμπης Καραμανλής προσπαθούν να βγάλουν το σύλλογο από το οικονομικό αδιέξοδο, ωστόσο χρειάζονται και συμπαραστάτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...