Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Έχουμε να πάρουμε δύο τίτλους... υπενθύμισε ο Πατέρας

Όπως συνηθίζει πριν κάθε σημαντικό αγώνα του Παναθηναϊκού, ο Νικόλας Πατέρας βρέθηκε το Σάββατο βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Οι «πράσινοι» θέλουν ένα βαθμό στο κυριακάτικο ματς με τον Ηρακλή (19:00) για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τον τίτλο και ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» πέρασε το μήνυμά του μέσω των αρχηγών Καραγκούνη και Ζιλμπέρτο, με τους οποίους είχε μικρής διάρκειας συνομιλία. «Μας απομένουν τρία παιχνίδια. Θέλω σοβαρότητα και νίκες για να πάρουμε πρωτάθλημα και κύπελλο» τόνισε ο Πατέρας.
Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη στους «Ζωσιμάδες» στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα μόνο ικανοποίηση δεν προκάλεσε στον πρόδρο της «πράσινης» ΠΑΕ και θέλησε να επισημάνει στους παίκτες τη σημασία του αγώνα με τον Ηρακλή.
Αφού συζήτησε για λίγο με το Νίκο Νιόπλια, στη συνέχεια μίλησε με τους αρχηγούς, Γιώργο Καραγκούνη και Ζιλμπέρτο Σίλβα, ζητώντας τους να μεταβιβάσουν τα λεγόμενά τους και στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

«Η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και να είμαστε σοβαροί. Έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα και έχουμε να πάρουμε δύο τρόπαια, πρωτάθλημα και κύπελλο. Για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα» ήταν τα λόγια του προέδρου στους αρχηγούς του Παναθηναϊκού.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα και ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων. Ατομικά προπονήθηκε ο Δάρλας.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή και εκτός αποστολής έμειναν οι Δάρλας, Σαριέγκι, Γκαλίνοβιτς, Μαχλελής και Σπυρόπουλος.

Φουλ επίθεση
Ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να παρατάξει με άκρως επιθετικό σχήμα τον Παναθηναϊκό. Ο Τζόρβας τερματοφύλακας, οι Κατσουράνης και Καντέ στο κέντρο της άμυνας και οι Βύντρα, Σεϊταρίδη στα πλάγια. Ζιλμπέρτο, Νίνης και Καραγκούνης θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, ενώ Σαλπιγγίδης, Λέτο και Σισέ θα αποτελέσουν την τριπλέτα της επίθεσης.

Αξιο αναφοράς, πως στο Ολυμπιακό Στάδιο, που πρόκειται να φορέσει τα γιορτινά του, υπολογίζεται πως θα συγκεντρωθούν περισσότεροι από 50.000 φίλοι της ομάδας, που μετά από πέντε χρόνια θα έχουν τη δυνατότητα, εκτός απροόπτου, να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Σε περίπτωση κατάκτησης του βαθμού, απονομή δεν πρόκειται να γίνει, αλλά η ατμόσφαιρα θα είναι γιορτινή, με φιλάθλους και παίκτες να έχουν τη δυνατότητα μία πρώτη τάξης ευκαιρία για τα προεόρτια της φιέστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...