Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Αφιερωμένο στον κόσμο από τον Νικόλα Πατέρα

Ο Νικόλας Πατέρας δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του μετά το σφύριγμα της λήξης. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος, όπως τόνισε, στήριξε τη διοίκηση και τις προσπάθειες των παικτών από την αρχή της σεζόν. 
«Το πρωτάθλημα το αφιερώνουμε στον κόσμο που τα τελευταία χρόνια ζούσε μια κατάσταση περίεργη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη που είχε σε προπονητή και διοίκηση από την αρχή της σεζόν. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα» επισήμανε και συμπλήρωσε:
«Την περσινή χρονιά προσπαθήσαμε να καθαρίσουμε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο παναθηναϊκός, και φέτος είδαμε τον Παναθηναϊκό να παίρνει τον τίτλο. Ο ΠΑΟ τον πήρε δεν τον έχασε, γιατί έκανε καλές μεταγραφές και είχε αποφασισμένη διοίκηση».
Για το αν μείνει στην προεδρία της ΠΑΕ, τόνισε: «Είτε μείνω εγώ είτε έρθει κάποιος άλλος θα συνεχίστει το καλό έργο που κάνουμε. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ένα πρόσωπο είναι ο κόσμος του».
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη αρκέστηκε να πει: «Αντε και του χρόνου...».
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης τόνισε από την πλευρά του: «Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν ακόμα καλύτερα μέρες...».
Ο foοtball manager του Τριφυλλιού, Κώστας Αντωνίου, επισήμανε: 'Η εμπιστοσύνη του κόσμου και η επιμονή μάς οδήγησαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αισθανόμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην κορυφύ ύστερα από 6 χρόνια'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...