Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Προπονήθηκε και παίζει ο Μπλάνκο με Λεβαδειακό

Ευχάριστες ήταν οι εξελίξεις για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, όσον αφορά στην περίπτωση του Ισμαελ Μπλάνκο. Ο αργεντινός επιθετικός ακολούθησε χωρίς κανένα πρόβλημα το πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκε στην διάθεση του σερβοέλληνα τεχνικού, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Ωστόσο, πολλές παραμένουν οι απουσίες της Ενωσης, καθώς οι Σκόκο, Γιάχιτς και Καράμπελας είναι τιμωρημένοι, ενώ οι Μανωλάς και Αλεξόπουλος δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Παρασκευής (9/4), καθώς ταλαιπωρούνται από ίωση. Παράλληλα, ο Ζεράλντο Αλβες ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο.

Την Παρασκευή βγήκαν και οι αιματολογικές εξετάσεις των παικτών, οι οποίες ήταν όλες πολύ καλές, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον Γκερέιρο. Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά για τον πολωνό, ο οποίος δείχνει να ανεβάζει ταχύτητες ενόψει πλέι οφ.

Αναφορικά με το πρόγραμμα προπόνησης, αρχικά οι παίκτες της ΑΕΚ χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα, ενώ στην συνέχεια πραγματοποίησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης με σπριντ και ανοίγματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Λιβαδειά, οι οποίοι είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Αραούχο, Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Γιαχάγια, Χέρσι, Μάκος, Καφές, Λαγός, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Νέμεθ.

Η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της το Σάββατο (10/4, 12:00GR), με κλειστή προπόνηση και στην συνέχεια η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει οδικώς για την Λιβαδειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...