Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Τέλος η σεζόν για Φάμπρεγας, παίζει όμως Μουντιάλ

Τυχερός μέσα... στην ατυχία του ήταν ο Σεσκ Φάμπρεγας. Ο άσος της Αρσεναλ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League την Μεγάλη Τετάρτη και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ράγισμα - και όχι κάταγμα όπως είχε αρχικά φοβηθεί το ιατρικό τιμ στων Κανονιέρηδων - στην δεξιά περόνη που θα τον κρατήσει τουλάχιστον έξι εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Αυτό σημαίνει ότι ο ισπανός διεθνής τίθεται νοκ άουτ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αλλά θα είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες των φούριας ρόχας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

«Μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το απόγευμα, η ομάδα επιβεβαιώνει ότι ο Σεσκ Φάμπρεγας έχει ένα μικρό ράγισμα στη δεξιά περόνη μετά την σύγκρουση με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ κατά τη διάρκεια του ματς της Τετάρτης.

Συνεπώς, ο Σεσκ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στο εγχώριο πρωτάθλημα, καθώς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 6 εβδομάδες. Ολοι στην ομάδα ευχόμαστε στον Σεσκ πλήρη και ταχεία ανάρρωση» αναφέρει η ανακοίνωση των «κανονιέρηδων».
Παράλληλα ο Αρσεν Βενγκέρ έχει να αντιμετωπίσει και τους τραυματισμούς του Αρσάβιν και του Γκαλάς. Ο Ρώσος θα μείνει έξω το πολύ για τρεις εβδομάδες, ενώ του Γκαλάς η κατάσταση είναι κάπως πιο σοβαρή και εκφράζονται φόβοι ότι χάνει -και αυτός, όπως ο Φάμπρεγας- το υπόλοιπο της σεζόν.
Αλλωστε, εναντίον της Μπαρτσελόνα ο Γάλλος επέστρεψε μετά από απουσία οκτώ αγώνων, λόγω τραυματισμού στην κνήμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...