Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Παναθηναϊκός: Εξετάζει τον Ντάγκλας Ντα Σίλβα

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr άνθρωπος του Παναθηναϊκού είδε χθες τον εξαιρετικό Βραζιλιάνο στόπερ Ντάγκλας Ντα Σίλβα της Χάποελ. Το προφίλ του «καλύτερου ποδοσφαιριστή στο Ισραήλ» και η επιβεβαίωση των ατζέντηδων.
Αν και στον Παναθηναϊκό η επόμενη μέρα δεν έχει ξεκαθαρίσει, ώστε να μπει σε μια σειρά ο σχεδιασμός της ερχόμενης περιόδου, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κώστας Αντωνίου και ο Νίκος Νιόπλιας δεν έχουν έτοιμα τα πλάνα τους.
Η απόκτηση ενός στόπερ που θα κάνει την διαφορά αποτελεί προτεραιότητα και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ένας από τους ποδοσφαιριστές που κρατάει ζεστούς το «τριφύλλι» είναι Ντάγκλας Ντα Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Χάποελ Τελ Αβίβ, τον οποίο ενδιαφέρεται η μισή ποδοσφαιρική Ευρώπη και το καλοκαίρι αναμένεται να αποχαιρετήσει το Ισραήλ. Το όνομα του είχε «παίξει» και τον Ιανουάριο.
Μάλιστα, όπως έλεγαν στο Ισραήλ, στο χθεσινό παιχνίδι της Χάποελ με την Μπεϊτάρ υπήρχε άνθρωπος του Παναθηναϊκού στα επίσημα του γηπέδου για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή και να... τσεκάρει την εξέλιξη του. Ενδεικτικό του ότι οι «πράσινοι» κοιτάνε ζεστά τον Ντάγκλας.
«Ξέρουμε για το ενδιαφέρον»
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Ντάγκλας, Σάντρο Βιενχάτζε, ο οποίος αποκάλυψε ότι κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας είχε επαφή με ατζέντη που λειτουργεί για λογαριασμό των «πρασίνων».
«Ξέρω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Χθες μίλησα με κάποιον που εκπροσωπεί την ελληνική ομάδα και μου είπε ότι εξετάζουν την περίπτωση του. Για εμάς είναι κάτι τιμητικό και εννοείται πως θα βλέπαμε με πολύ καλό μάτι με τέτοια προοπτική» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μεταγραφή με 3εκ. ευρώ
Όσον αφορά τα δεδομένα της υπόθεσης, ο συνεργάτης του Βιενχάτζε που βρίσκεται στο Τελ Αβίβ είχε συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα με τον πρόεδρο του συλλόγου ο οποίος του ξεκαθάρισε ότι «ο παίκτης θα φύγει από την ομάδα αν φέρεται πρόταση 3εκ. ευρώ». Βέβαια, εκτός από τον Παναθηναϊκό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από γαλλικές ομάδες, όπως η Λιλ που ήταν παρούσα στο χθεσινό ματς, αλλά και γερμανικές, όπως η Λεβερκούζεν. Το κασέ του είναι δεν ξεπερνά τις 600.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...