Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Νίνης και Βύντρα ευχήθηκαν το νταμπλ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη Κυριακή κατέκτησε το πρωτάθλημα και έχει μπροστά του σε εννιά μέρες τον τελικό του Κυπέλλου με τον Αρη, όπου θα διεκδικήσει έναν ακόμη τίτλο.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν επαναπαυτεί και όπως τόνισαν με ένα στόμα ο Σωτήρης Νίνης και ο Λουκάς Βύντρα στο πλαίσιο της βράβευσής τους για τον MVP και το καλύτερο γκολ της 29ης αγωνιστικής, θέλουν να κερδίσουν τον Αρη, να πάρουν το τρόπαιο κάνοντας το νταμπλ, ώστε να κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο η χρονιά.

«Πήραμε το πρωτάθλημα αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Η χρονιά τελειώνει στις 24 Απριλίου που παίζουμε τον τελικό με τον Αρη και θέλουμε τη νίκη για να κλείσει ιδανικά, με το νταμπλ. Δεν θα είναι εύκολος ο τελικός. Ο Αρης είναι πολύ καλή ομάδα, ωστόσο εμείς είμαστε και καλύτεροι σαν ομάδα, αλλά έχουμε και καλύτερο υλικό και δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα. Θα μπούμε μέσα να κερδίσουμε και να πάρουμε το Κύπελλο», τόνισε ο Σωτήρης Νίνης. 

«Δεν το σκέφτηκα πολύ, σούταρα και γκολ»

Ο 20χρονος διεθνής μέσος, που βραβεύτηκε για το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή (Παναθηναϊκός - Ηρακλής 2-0, 11/04) δήλωσε, όσον αφορά το τέρμα που πέτυχε: «Μου ήρθε η μπάλα έξω από την περιοχή, είδα τον τερματοφύλακα εκτός εστίας και δεν το σκέφτηκα πολύ, στόπαρα και σούταρα ψηλοκρεμαστά. Πήγε πολύ καλά, δεν το περίμενα ούτε εγώ να πάει έτσι. Μπήκε όμως και ευτυχώς κλείδωσε τη νίκη μας».

«Κάθε γκολ είναι ξεχωριστό»

Σε ερώτηση ποιο γκολ ήταν το καλύτερο που έχει πετύχει, ανάμεσα σε αυτό που είχε πετύχει την πρώτη του σεζόν με την ΑΕΚ, αυτό με την Ρόμα και αυτό με τον Ηρακλή, ο El Ninio απάντησε:

«Κάθε γκολ είναι ξεχωριστό, το θυμάσαι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, μια νίκη ή επιτυχία της ομάδας και αυτό που πέτυχα με τον Ηρακλή είναι το τελευταίο που θυμάμαι γιατί μας χάρισε το πρωτάθλημα.

»Είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να σκοράρει. Του δίνει ψυχολογία και έχει εξέχουσα σημασία για την ομάδα γιατί τη βοηθάει να πετύχει τους στόχους της».

Αναφορικά με το αν προτιμά να παίζει ελεύθερος πίσω από τον Σισέ για να έχει καλύτερη απόδοση, είπε: «Δεν έχει σχέση σε ποια θέση παίζεις. Αν είσαι καλά αγωνιστικά και ψυχολογικά, μπορείς να αποδόσεις και να παίζεις το ίδιο καλά».

Αντωνιάδης: «Θα παίξει σύντομα σε ευρωπαϊκή ομάδα»

Το βραβείο του Best Goal ΟΠΑΠ της 29ης αγωνιστικής απονεμήθηκε την Πέμπτη στον Σωτήρη Νίνη από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και Α' αντιπρόεδρο της ομάδας, Αντώνη Αντωνιάδη, που δήλωσε για τον νεαρό διεθνή μέσο:

«Ο Νίνης είναι κοντά στο στάδιο της ποδοσφαιρικής ωρίμανσης, εύχομαι να είναι πιο συγκεντρωμένος, πιο αποφασιστικός στο παιχνίδι του και να μην παρασύρεται από τον κόσμο.

»Να πετύχει τα διπλάσια γκολ του χρόνου. Του εύχομαι καλή τύχη όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά και σε όποια άλλη ομάδα παίξει γιατί είμαι βέβαιος ότι αν συνεχίσει έτσι θα παίξει σύντομα σε πολύ μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο».

«Πετυχημένη η διετία της πολυμετοχικότητας»

Ο αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» μίλησε και για το μοντέλο της πολυμετοχικότητας: «Η διετία της πολυμετοχικότητας κλείνει πετυχημένα.

»Τον πρώτο χρόνο είχαμε στόχο να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να μπούμε στους ομίλους του Champions League και τα καταφέραμε, ενώ το δεύτερο είχαμε από την αρχή στόχο το πρωτάθλημα και το πετύχαμε. Είμαστε χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι και πάμε να πάρουμε το κύπελλο για να ολοκληρωθεί η επιτυχία της χρονιάς».

Βύντρα: «Το Κύπελλο για ιδανικό φινάλε»
Με τη σειρά του, ο Λουκάς Βύντρα που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 29ης αγωνιστικής δήλωσε: «Από την αρχή της σεζόν ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα. Το κατακτήσαμε μία αγωνιστική πριν το φινάλε και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό.

»Όμως η σεζόν δεν τελείωσε εδώ, έχουμε μπροστά μας έναν τελικό που πρέπει να πάρουμε για να κλείσει θετικά η χρονιά. Είχαμε καλή ψυχολογία, καρδιά, θέληση και κυρίως ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το πήραμε δίκαια».

«Όλοι δουλεύουμε για το καλό της ομάδας»

Όσον αφορά για το βραβείο του MVP, ο πάντα λιγομίλητος αμυντικός του Παναθηναϊκού δεν στάθηκε επί προσωπικού, αλλά μίλησε για ομαδική δουλειά: «Όταν πάει καλά η ομάδα, πάω και εγώ καλά. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο, ο ένας παίκτης βοηθάει τον άλλον και όλοι δουλεύουμε για το καλό της ομάδας».

«Ήταν ωραία στα μπουζούκια»

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται το Μουντιάλ είπε πως «δεν σκέφτομαι το Μουντιάλ, έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο και πρέπει να το πάρουμε», ενώ έκλεισε τις δηλώσεις του σχολιάζοντας πως «ήταν ωραία στα μπουζούκια» αναφερόμενος στο γλέντι της ομάδας μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο μαγαζί του Νίκου Βέρτη.

«Ο παρεξηγημένος που καταξιώθηκε»

Ο Αντώνης Αντωνιάδης που βράβευσε και τον διεθνή αμυντικό, είπε: «Ο Λουκάς μου θύμισε λίγο τη δική μου περίπτωση. Οταν είχα έρθει από την Ξάνθη ήμουν παρεξηγημένος.

»Αλλά με σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνατότητές του, καταξιώθηκε στη συνείδηση όλων και έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας και ένα πολυεργαλείο που μπορεί να βοηθήσει στην οποιαδήποτε θέση του ζητήσει ο εκάστοτε προπονητής».


Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια του τελικού
  
Μόνο τους κατόχους των καρτών διαρκείας θα αφορά η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου με τον Αρη, όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη και όπως επισημαίνεται «...επειδή ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων είναι μικρότερος από τον αριθμό των κατόχων διαρκείας θα τηρηθεί αυστηρά χρονική προτεραιότητα στη διάθεση και κανένας κάτοχος διαρκείας δεν μπορεί να θεωρεί ότι έχει εξασφαλισμένο εισιτήριο».
Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη ότι θα υπάρξει νέα πληροφόρηση σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων (22/04), ενώ επισημαίνεται ότι από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν είναι γηπεδούχος, έστω κι αν το ματς γίνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο «... οι θέσεις που αντιστοιχούν στις κάρτες διαρκείας δεν ισχύουν, όπως δεν ισχύουν και οι θέσεις πάρκινγκ οι οποίες τις συνοδεύουν».
Επίσης «...τα εισιτήρια (αξίας €20, €30 και €50) θα διατίθενται στους κατόχους των καρτών διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ από 10:00 - 18:00. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η επίδειξη της κάρτας διαρκείας. Χωρίς αυτήν δΕΝ θα διατίθενται εισιτήρια.

Κάθε κάτοχος κάρτας διαρκείας δικαιούται ένα (1) εισιτήριο, ενώ κάθε κάτοχος VIP κάρτας διαρκείας δικαιούται δύο (2) εισιτήρια». Η ανακοίνωση καταλήγει:

«Οι κάτοχοι συνδεσμιακών καρτών διαρκείας (θύρες 1, 2, 14, 16, 33 και 35) θα απευθύνονται αποκλειστικά στους συνδέσμους τους για την προμήθεια εισιτηρίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...