Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Χωρίς τον Γιούρκα ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΣ

Χωρίς τον Γιούρκα Σεϊταρίδη θα ταξιδέψει στα Γιάννινα ο Παναθηναϊκός για τον επαναληπτικό ημιτελικό του 3-1 στο ΟΑΚΑ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17:00) στους «Ζωσιμάδες». Σοβαρότητα για να σφραγίσουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ζήτησε από τους «πράσινους» ο Νίκος Νιόπλιας. Δεν λέει πια «όχι» στο «τριφύλλι» ο Φάνης Γκέκας.
Ο Σεϊταρίδης προπονείται κανονικά και αρκετοί θεωρούσαν πως θα αγωνιστεί βασικός στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Παρ' όλα αυτά, ο Νιόπλιας έκρινε προτιμότερο να τον προφυλάξει, ώστε να τον έχει 100% έτοιμο στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή.

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας προπονητής επανέλαβε στους παίκτες του όσα τους είπε και την Δευτέρα. «Θέλω να είμαστε σοβαροί, το Κύπελλο κρύβει κινδύνους. Πρέπει να παίξουμε με σοβαρότητα για να καθαρίσουμε και αυτό τον αγώνα», ήταν τα λόγια του Νιόπλια.

Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις κυκλοφορίας, και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Δάρλας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σπυρόπουλος συμμετείχε κανονικά στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, απέχοντας μόνο από το δίτερμα κατά την διάρκεια του οποίου προπονήθηκε ατομικά. Αμφότεροι αποκλείστηκαν από την αποστολή για το ματς των «Ζωσιμάδων», όπως και οι Γκαλίνοβιτς και Μαχλελής.

Σε ότι αφορά την 11άδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Νιόπλιας, ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Κατσουράνης, Καντέ στο κέντρο της άμυνας και οι Μαρίνος, Βύντρα στα άκρα. Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης και Νίνης συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για τη μεσαία γραμμή, με το Σιμάο να διεκδικεί επίσης θέση. Για την τριάδα της επίθεσης, τα πράγματα φαίνονται ξεκάθαρα, με τους Σαλπιγγίδη, Λέτο και Σισέ να έχουν τον πρώτο λόγο.
Η αποστολή για τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: Τζόρβας, Καρνέζης, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Γκάμπριελ, Σαριέγκι, Καντέ, Λέτο, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Πετρόπουλος, Κλέιτον, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλος, Σισέ.

«Δεν αποκλείω επιστροφή στον Παναθηναϊκό»

Κατά το παρελθόν, ο Φάνης Γκέκας είχε ξεκαθαρίσει πως δεν σκεφτόταν να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Τα δεδομένα όμως πλέον έχουν αλλάξει και με συνέντευξή του στην εφημερίδα «GOAL», ξεκαθάρισε πως πλέον δεν θα έλεγε όχι σε μία σοβαρή πρόταση των «πράσινων».

«Με έναν άνθρωπο είχα πρόβλημα στον Παναθηναϊκό. Ξέρει ο κόσμος ποιον εννοώ. Δεν χρειάζεται να πω το όνομά του. Πληγώθηκα με τον τρόπο που μου φέρθηκε γιατί τον θεωρούσα δικό μου άνθρωπο και εκείνος με πρόδωσε.
»Εχει φύγει τώρα όμως από την ομάδα, οπότε δεν αποκλείω ούτε την περίπτωση του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια της καριέρας μου», ήταν τα λόγια του έλληνα επιθετικού, που αγωνίζεται με την φανέλα της Χέρτα Βερολίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...