Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Παρουσία Σάντος και Ζαγοράκη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Το ουσιαστικό μέρος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον εντός έδρας αγώνα με την Καβάλα, ξεκίνησε την Τρίτη 6 Απριλίου καθώς η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία του Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος προπονητής συζήτησε μάλιστα και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και ευχήθηκε χρόνια πολλά στους ποδοσφαιριστές. Ανοιχτό παραμένει πάντως το ζήτημα παραμονής του Πορτογάλου, αν και έχουν μειωθεί οι σχετικές πιθανότητες.
Είναι σαφές ότι πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία που θα διαγράψει ο Δικέφαλος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και από το κατά πόσο θα ανταποκριθεί στον στόχο της εξασφάλισης της συμμετοχής στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το βέβαιο είναι ότι λόγω αυτού, οι συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης και του Σάντος έχουν παγώσει, ενώ εντείνεται η φημολογία που θέλει τον έμπειρο τεχνικό να βρίσκεται στη λίστα των βασικότατων υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Πορτογαλίας. Επί του παρόντος πάντως, οποιαδήποτε εκτίμηση θεωρείται ριψοκίνδυνη, αφού πολλά θα κριθούν από την παρουσία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Σάντος δεν υπολογίζει τους Βλάνταν Ιβιτς, Πάμπλο Γκαρσία και Πάμπλο Κοντρέρας οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Δεδομένου του ότι θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμών και οι Κριστιάνο Μοράες, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει πολλές επιλογές αναφορικά με την ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής βρέθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος μίλησε για αρκετή ώρα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, προφανώς για μεταγραφικά ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...