Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Η Ιντερ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγ

Η  Ίντερ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού μετά τη νίκη της με 1-0 στο Μιλάνο την περασμένη εβδομάδα, νίκησε για δεύτερη φορά την ΤΣΚΚΑ Μόσχας και στην Ρωσία με το ίδιο σκορ.

Οι ιταλοί κατάφεραν από το ξεκίνημα του αγώνα να πετύχουν το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ με τον Γουέσλι Σνάιντερ, που έκοψε τα πόδια των ρώσων. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η ΤΣΚΚΑ χρειάζονταν τρία τέρματα για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, χωρίς φυσικά να δεχτεί κανένα.

Tελικά δεν κατάφερε να πετύχει κανένα και η Ίντερ να φύγει θριαμβέυτρια. Άλλωστε, από το 49 είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού ο νιγηριανός άσος της ΤΣΣΚΑ Οντιά εκνευρισμένος με την εξέλιξη που είχε πάρει το ματς έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Ετό, με αποτέλεσμα να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί.

Στις 9.45μμ διεξάγεται ο επαναληπτικός του δεύτερου προημιτελικού αγώνα της βραδιάς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Αρσεναλ στην Ισπανία. Την Μεγάλη Τετάρτη ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στο Λονδίνο είχε λήξει ισόπαλος με 2-2, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...