Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Όλα ανοιχτά στην υπόθεση τίτλος μετά την ισοπαλία της Ομόνοιας με την Ανόρθωση

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι των πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση. Ο Κωνσταντίνου άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους», όμως ο Καφού ισοφάρισε στο 75' και κράτησε την «κυρία» ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης, ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Λεμεσού και πέρασε στην 3η θέση.
Ομόνοια - Ανόρθωση 1-1
Όπως και στον πρώτο γύρο, Ομόνοια και Ανόρθωση αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους Κωνσταντίνου και Καφού να είναι οι σκόρερ και στο παιχνίδι για τα πλέι οφ. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ντάβιντσον με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87’.
Πλούσιο θέαμα, αλλά χωρίς γκολ, είχε το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να κάνουν δυνατό παιχνίδι, αλλά να μην μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία ήταν για τους φιλοξενουμένους στο 17', όταν ο Καφού κέρδισε πέναλτι, ο Μαραγκός ανέλαβε να το εκτελέσει, αλλά ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε σωτήρια.
Στην επανάληψη, η Ομόνοια άνοιξε το σκορ στο 57', όταν ο Χριστοφής έβγαλε τη σέντρα και ο Κωνσταντίνου με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Η Ανόρθωση ανέβασε την απόδοσή της και στο 75' ισοφάρισε με τον Καφού, ύστερα από την ασίστ του Μάρτινς. Το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, αποτέλεσμα που αφήνει ανοικτή την υπόθεση τίτλος.
Απόλλων Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ 1-2
Στην 3η θέση της βαθμολογίας πέρασε ο ΑΠΟΕΛ, που επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα στη Λεμεσό και συνεχίζει να ελπίζει για έξοδο στην Ευρώπη.
Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς άνοιξε το σκορ στο 24', όταν μετά τον συνδυασμό των Πίντο και Αλεξάνδρου η μπάλα κατέληξε στον Ζεβλάκοφ, που έκανε το 1-0. Τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Ματούσοβιτς πάσαρε για τον Λάι και έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι και στο 70' ο Ζεβλάκοφ γέμισε για τον Χαραλαμπίδη, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας και πάλι τον ΑΠΟΕΛ μπροστά στο σκορ με 2-1, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Ομόνοια - Ανόρθωση 1-1 (57' Κωνσταντίνου - 75' Καφού)
Απόλλων Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ 1-2 (42' Λάι - 24' Ζεβλάκοφ, 70' Χαραλαμπίδης)

Για τα πλέι άουτ:
O Ερμής Αραδίππου εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία, μετά το 1-0 επί της Δόξας Κατωκοπιάς.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης το πέτυχε ο Ζοεάνο στο 11ο λεπτό.
Στο δεύτερο παιχνίδι, η ΑΕ Πάφος επικράτησε με 3-2 του Αρη Λεμεσού και έκανε ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία.
Ο Μάρκες άνοιξε το σκορ στο 17', ο Βασκοντσέλος έκανε το 2-0 στο 24', ενώ ο Μίχαλτσια μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 36'. Ο Σιχόνε έγραψε το 3-1 στο 60' και στο 78' ο Αγκίρε διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ
ΑΕ Πάφος - Αρης Λεμεσού 3-2 (17' Μάρκες, 24' Βασκοντσέλος, 60' Σιχόνε - 36' πεν. Μίχαλτσια, 78' Αγκίρε)
Ερμής Αραδίππου - Δόξα Κατωκοπιάς 1-0 (12' Ζοεάνο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...