Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Πολύς ο Λέο Μέσι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρουν τα Ισπανικά ΜΜΕ

Στον απόηχο της μεγάλης νίκης της Μπαρτσελόνα μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ Μαδρίτης, οι ισπανικές εφημερίδες επικεντρώνουν ξανά στο άστρο του Λιονέλ Μέσι, κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο για το 2009, αλλά και στην πολύ κακή απόδοση του Κριαστιάνο Ρονάλντο, κορυφαίου για το 2008 και δεύτερου για το 2009. Μάλιστα, όπως τονίζεται, ο Μέσι απέδειξε ότι βρίσκεται έτη φωτός μπροστά.
«Too much Messi for CR9» (σ.σ.: Πολύς ο Μέσι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο) ήταν ο τίτλος της «Marca» που αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποδοκιμάστηκε από τους Μαδριλένους, που ακόμη δεν έχουν δει τον Κριστιάνο να κάνει απόσβεση στα 94 εκατ. ευρώ που ξόδεψε η ομάδα για να τον αποκτήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
«Ο Λέο έκανε πλάκα στον Κριστιάνο στη μάχη των αστέρων» συμπληρώνει η Μαδριλένικη εφημερίδα, η οποία ρίχνει ευθύνες στον Ρονάλντο για το γεγονός ότι η Ρεάλ κινδυνεύει να μείνει χωρίς τίτλος εφέτος, αφού έμεινε πίσω στο πρωτάθλημα, έχει ήδη αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ και από το Κύπελλο Ισπανίας.
Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα, εκτός του ότι έκανε μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Primera Division, ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο «back to back» στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, και μάλιστα αν τα καταφέρει, αυτό θα γίνει στο γήπεδο που το Σάββατο ο Μέσι και η παρέα του «σκότωναν» τη Ρεάλ.
«Ο Μέσι απέδειξε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ότι ο δεύτερος καλύτερος παίκτης στον κόσμο, απέχει έτη φωτός από την κλάση του» αναφέρει η «Sport» και συμπληρώνει: «Τη στιγμή που ο Λέο προσπαθούσε να σκοράρει, ο Κριστιάνο έδειχνε χαμένος στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας άσκοπα σπριντ και εκφράζοντας την απογοήτευσή του με αυτές τις περίεργες γκριμάτσες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...