Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Νέα σκληρή απάντηση του Ολυμπιακού στον Πατέρα

Έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσαν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού οι δηλώσεις του Νικόλα Πατέρα, που άφησε αιχμές για τα πρωταθλήματα που κατέκτησαν οι Πειραιώτες τα προηγούμενα χρόνια. Την Δευτέρα υπήρχε μία πρώτη ανεπίσημη αντίδραση, αλλά την Τρίτη ακολούθησε δεύτερη, που εκφράστηκε με πιο επίσημο τρόπο από τους επιτελείς του συλλόγου.

«Απλά θα υπενθυμίσουμε του κυρίου Πατέρα, επειδή είναι καινούργιος στα καθήκοντά του, ότι στα 12 πρωταθλήματα που πήρε ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός τη μία χρονιά τερμάτισε πέμπτος, τις έξι τρίτος και τις πέντε δεύτερος.

Μάλιστα, από τις πέντε φορές που τερμάτισε δεύτερος, τις δύο φορές είχε μεγάλη διαφορά από τον πρώτο Ολυμπιακό. Απορούμε, λοιπόν, πως με τέτοιες βαθμολογικές διαφορές θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να πάρει έξι εφτά πρωταθλήματα», τονίζουν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «δεν μπορούμε κάθε φορά να απαντάμε σε οτιδήποτε λέει ο καθένας».
Στα γραφεία ο Κόκκαλης
Στα γραφεία της ΠΑΕ αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη 14 Απριλίου ο Σωκράτης Κόκκαλης για να συναντηθεί με τους άμεσους συνεργάτες του.

Πρώτο μέλημα του προέδρου του Ολυμπιακού είναι η άμεση καταβολή των 10 εκ. ευρώ, που θα βάλει ο ίδιος και απαιτούνται για να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ  πιθανότατα να τεθούν επί τάπητος και τα θέματα προπονητής και μεταγραφικός σχεδιασμός.

Σε ότι αφορά το οικονομικό-διοικητικό σκέλος, αναμένονται ανακοινώσεις σύντομα, καθώς η αύξηση του Μ.Κ. θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 26 Απριλίου, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζητήματα, για τα οποία οι επιτελείς της ομάδας υποστηρίζουν πως θα υπάρξουν εξελίξεις μετά τα πλέι οφ.
Τζένοα και Λέτσε βλέπουν Ποτουρίδη
Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικών ομάδων. Ο λόγος για τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό, Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα του calciomercato έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Λέτσε και της Τζένοα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η πιθανή του παρουσία του με την Εθνική Νέων, στην περίπτωση που αυτή προκριθεί,  στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 που θα γίνει στη Γαλλία το καλοκαίρι, θα αποτελέσει κριτήριο για το αν θα κινηθούν οι ιταλικοί σύλλογοι για την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...