Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Τρέχει για πλέι οφ ο Ντάρμπισιρ, βγήκε από την... καραντίνα ο Ντάτολο

Αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ θα κάνει ο Ματ Ντάρμπισιρ. Ο Αγγλος - που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό - υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από τα αποτελέσματα της οποίας διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής και υπολογίζεται πως θα απουσιάσει για δύο εβδομάδες.
Ο 24χρονος επιθετικός δεν θα μπορεί να προπονείται για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, κάτι που σημαίνει πως ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει πλέι οφ χωρίς να τον υπολογίζει. Εξάλλου, οι αγώνες θα είναι Τετάρτη - Κυριακή και ο χρόνος θα πιέζει.
Στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων του Ολυμπιακού, όπως αναμενόταν, εντάχθηκε τη Δευτέρα ο Χεσούς Ντάτολο και η «καραντίνα» στην οποία είχε μπει ο Αργεντινός τέλος δύο εβδομάδες μετά την επιβολή της.
Oι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να έχουν στα πλέι οφ διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές. Αγνωστο αν θα είναι στη διάθεση του Μπάντοβιτς για την αναμέτρηση με τον Αρη, αλλά είναι δεδομένη η παρουσία του στο μίνι πρωτάθλημα.
Νίκη για το +4
Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν την Τρίτη 13 Απριλίου στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία για την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον Αρη.
Οι Πειραιώτες θέλουν μόνο τη νίκη στο ματς, ώστε να μπουν με το καλύτερο δυνατό πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού (ασχέτως των αποτελεσμάτων που θα φέρουν οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), η ειδική βαθμολογία θα έχει διαμορφωθεί ως εξής: ΟΣΦΠ 4, ΠΑΟΚ 3, ΑΕΚ 1, Αρης 0.

Μετράει αντίστροφα ο Ντουντού
Στα της προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια ή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Πανθρακικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Στα ευχάριστα συμπεριλαμβάνεται η ένταξη των Λεντέσμα και Αβραάμ Παπαδόπουλου στο ομαδικό πρόγραμμα, αλλά και η παρουσία του Ντουντού στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Κάτι που σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος μέσος, εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφά για την επιστροφή του. Οι πιθανότητες να τον δούμε αγωνιζόμενο κόντρα στον Αρη είναι λίγες, αλλά αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου ενόψει του μίνι πρωταθλήματος.
Ο Μέλμπεργκ ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Στολτίδης ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Ζαϊρί, ενώ ο Ντάρμπισαϊρ έκανε θεραπεία.

Μεγάλωσε η οικογένεια Γκαλέτι

Πενταμελής έγινε η οικογένεια Γκαλέτι, καθώς η σύζυγος του Λουτσιάνο έφερε στον κόσμο και τρίτο παιδί. Πρόκειται για ακόμα ένα κορίτσι, με αποτέλεσμα ο αγαπημένος της ερυθρόλευκης εξέδρας να έχει... τέσσερις γυναίκες στη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...