Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Εξώδικο του Μάλαρζ στην Λάρισα, φιλική ισοπαλία με την Ελασσόνα

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Αρκάντιους Μάλαρζ με την ΑΕΛ. Ο Πολωνός τερματοφύλακας που έχει τεθεί στο περιθώριο από τον περασμένο Δεκέμβριο έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ επειδή καθυστέρησε να του πληρώσει μια δόση συμβολαίου. Η κίνηση αυτή του Μάλαρτζ έκανε έξαλλο τον Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική.

Ο Πολωνός είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «βυσσινί» με ετήσιες απολαβές 200.000 ευρώ. Ωστόσο, από τον Ιανουάριο η διοίκηση του ζήτησε να λύσει τη συνεργασία, αλλά ο παίκτης δεν μπόρεσε να βρει ομάδα. Έτσι παρέμεινε στο ρόστερ, δίχως όμως να υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και η ΠΑΕ συνέχισε να τον πληρώνει κανονικά με την ελπίδα ότι το καλοκαίρι θα λύσει το συμβόλαιο.

Ωστόσο, ο Μάλαρζ είναι δυσαρεστημένος με τον τρόπο που του φέρθηκαν οι Θεσσαλοί και τους έστειλε εξώδικο γιατί καθυστέρησε να πληρωθεί μία δόση συμβολαίου για τρεις μέρες όπως διέρρευσε από διοικητικούς κύκλους. Το γεγονός θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και είναι άγνωστο αν τελικά ο Κώστας Πηλαδάκης τον πληρώσει ή αποφασίσει να του καταβάλει χρήματα και να τον έχει όπως από τον Ιανουάριο εκτός αγωνιστικών πλάνων.
Φιλική ισοπαλία στην Ελασσόνα
Κατά τα άλλα, την Τετάρτη η ΑΕΛ έδωσε φιλικό παιχνίδι στην Ελασσόνα με την τοπική ομάδα, με τελικό αποτέλεσμα 1-1. Ο Γιάννης Παπακώστας έδωσε ευκαιρίες σε νεαρούς, σε παίκτες από την ομάδα U21 και δοκίμασε – εκτός του Σλοβένου τερματοφύλακα, Φίλιπ Μέντελ – τον 18χρονο επιθετικό Ρέτζα από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Το σκορ άνοιξε για την ΑΕΛ ο Μπαλής με πολύ ωραίο μακρινό σουτ μετά από συνδυασμό Σίμιτς-Βούζα και πάσα του τελευταίου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εξαιρετικό βολέ του Χάμου έξω από την περιοχή. Οι «βυσσινί» κατέγραψαν πολλές ευκαιρίες με τους Αμπουχατζίρα, Σίμιτς στο πρώτο ημίχρονο και τους Σιατραβάνη, Βούζα, Τριποτσέρη στο δεύτερο, ενώ είχαν δοκάρι με τον Μπαλή στο 85'.
ΑΕΛ: Μέντελ (46' Μπαταβάνης / 76' Πρίφτι), Κολοβέτσιος, Τριποτσέρης (76' Μπουρουζίκας), Κατσιαρός (76' Λούγκος), Καρανίκας (46' Χολέβας), Μπαλής, Ρέτζας (62' Ελευθεριάδης), Βούζας, Σίμιτς (46' Σιατραβάνης), Αμπουχατζίρα (62' Μπανούσης), Πούρι.
Ελασσόνα: Νούσιας, Βάλλας, Τσιουτσιούμης, Φλώρος, Βάλλας, Χάμος, Πούτας, Παγκαρλιώτας, Αναστασιάδης, Καπρινιώτης, Πρακατές.
Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τζόλας, Αρσένης, Ταχτιντής, Γούπος, Κοντοδήμος, Σουγλής, Γεωργούλας, Μολάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...