Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Προπόνηση με οπαδούς για τον ΠΑΟΚ και μέτρα φύλαξης στην Τούμπα

Η απόφαση της Σούπερ Λιγκ νααναβάλει τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, λόγω των θλιβερών γεγονότων από τα επεισόδια που έγιναν την Τετάρτη στην Αθήνα, αλλά και τη Θεσσαλονίκη, ανάγκασε τον Φερνάντο Σάντος να οδηγήσει την ομάδα του σε μία χαλαρή προπόνηση στην Τούμπα και μάλιστα μπροστά σε πολλούς θεατές, αφού αρκετός κόσμος παρέμεινε στο γήπεδο.

Ωστόσο, από την διοίκηση υπήρξε προβληματισμός για το ενδεχόμενο να βρεθούν την Πέμπτη στις κερκίδες άνθρωποι που μπορεί να θελήσουν να δημιουργήσουν επεισόδια και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να υπάρξει μεγαλύτερη περιφρούρηση εντός και εκτός Τούμπας.
Εξάλλου, από το πρωί θα διατεθούν και τα τελευταία ελάχιστα εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου, ενώ η ΠΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τους κατόχους εισιτηρίων ότι αυτά θα ισχύσουν κανονικά την Πέμπτη:
«Ύστερα από την απόφαση της Superleague να αναβάλλει τη διεξαγωγή του αποψινού αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης, λόγω των τραγικών γεγονότων που στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους της ότι ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ, θα διεξαχθεί αύριο, Πέμπτη 6 Μαϊου, την ίδια ώρα (21:15).
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια της αναμέτρησης, ότι ισχύουν κανονικά και για την αυριανή αναμέτρηση, ενώ τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 10 το πρωί και μέχρι της έναρξης του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας».
Εισπράξεις 1,2 εκατ. ευρώ από πλέι οφ
Περίπου στα 1,2 εκατ. ευρώ υπολογίζονται οι εισπράξεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πώληση των μίνι εισιτηρίων διαρκρίας για τα τρία παιχνίδια των πλέι οφ στην Τούμπα και μάλιστα η διάθεση συνεχίζεται ακόμη. Το ποσό είναι μεικτό που σημαίνει ότι στα ταμεία δεν θα μπουν οι κρατήσεις για την εφορία, τον Ερασιτέχνη, κ.τ.λ.
Ωστόσο, μιλάμε για ένα ποσό που ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ και φυσικά μια μεγάλη οικονομική ανάσα.
Επίσης, μέσα στον Μάιο θα ξεκινήσει και η έναρξη πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2010-2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...