Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Κυρίαρχη η Γερμανία διέλυσε 4-0 τους Αυστραλούς

Σαρωτική η Γερμανία διέλυσε στο Ντέρμπαν την Αυστραλία (έπαιξε με δέκα από το 56’, κόκκινη ο Κέιχιλ) με 4-0 και με την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε, έδειξε ότι είναι ικανή να φθάσει ψηλά και σε αυτό το Μουντιάλ. Η «νατσιονάλμανσαφτ» άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Ποντόλσκι, για να ακολουθήσουν άλλα τρία γκολ από τους Κλόζε (26’), Μίλερ (68’) και Κακάου (70’). Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ εντυπωσίασε παίζοντας μέχρι τώρα το καλύτερο ποδόσφαιρο στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα «πάντσερ» ήταν καταιγιστικά στο πρώτο ημίχρονο και δεν άφησαν τους Αυστραλούς να πάρουν… ανάσα, καθώς από το ξεκίνημα του αγώνα άρχισαν να τους σφυροκοπούν. Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και με φαντασία, δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους «Σοκερούς», που δεν ήξεραν από που να φυλαχτούν. Το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Λούκας Ποντόλσκι στο 8ο λεπτό, έδωσε… φτερά στα πόδια των Γερμανών, που πλέον χωρίς άγχος έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο. Όταν μάλιστα ο Μίροσλαβ Κλόζε πέτυχε το 2-0 στο 26’, κανείς Αυστραλός δεν πίστευε ότι θα μπορούσε η ομάδα του να αποφύγει την ήττα.

Σαρωτική ήταν η Γερμανία και στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα από το 56ο λεπτό και μετά όταν έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Τιμ Κέιχιλ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι Αυστραλοί από τη στιγμή που έμειναν με δέκα παρέδωσαν τα… όπλα, ενώ κάθε επίσκεψη των Γερμανών στα καρέ των αντιπάλων μύριζε… γκολ. Το 3-0 δεν άργησε να έρθει καθώς στο 68’ ο Τόμας Μίλερ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα του Μαρκ Σβάρτσερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κακάου διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Αν οι παίκτες του Γιόκαμιμ Λεβ συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό στη διοργάνωση, τότε δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν. Έδειξαν στοιχεία πολύ καλής και δουλεμένης ομάδας, με αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους, αλληλοκάλυψη στην άμυνα όποτε χρειάστηκε και κυρίως φαντασία στο παιχνίδι τους.

Στη φωτό η φάση του τέταρτου γκολ της Γερμανίας με σκόρερ τον Κακάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...