Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντίθετος με τις βουβουζέλες


Την αντίθεσή του στη χρήση της βουβουζέλας από τους φιλάθλους στις εξέδρες, εξέφρασε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος επιθετικός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τόνισε ότι ο εκκωφαντικός θόρυβος που δημιουργούν ενοχλεί σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες που δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι.«

Ο θόρυβος που παράγει η βουβουζέλα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν εναντιωθεί στη χρήση τους. Όμως θα πρέπει να τις συνηθίσουν καθώς οι αρμόδιοι έχουν δώσει την άδεια για τη χρησιμοποίησή τους» δήλωσε ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μέχρι στιγμής όλοι οι ομάδες έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να τις αποδεχτούμε».

Όσον αφορά τη μουντιαλική μπάλα ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε ότι σταδιακά άρχισε να την συνηθίζει και σίγουρα μπορεί να την κοντρολάρει καλύτερα απ’ ότι πριν από δύο εβδομάδες. «Έχουμε προπονηθεί αρκετά και πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα, στην εκτέλεση των κόρνερ, των φάουλ, καθώς και όταν θα επιχειρούμε να σουτάρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...