Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

To... όνειρο "απογειώνεται" στις 23:00!

Με τις βαλίτσες της γεμάτες όνειρα, αισιοδοξία και ευχάριστη διάθεση, η Εθνική ομάδα είναι πανέτοιμη για να πετάξει για τη Νότιο Αφρική... Το βράδυ του Σαββάτου (5/6, 23:00) τα παιδιά του Οτο Ρεχάγκελ θα ξεκινήσουν το μακρύ ταξίδι για το Mundial, παίρνοντας μαζί τους τις ευχές όλων των Ελλήνων.

Και φυσικά, η μεγαλύτερη αυτών δεν είναι άλλη από το «να αργήσετε να επιστρέψετε στην Ελλάδα». Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πετάξει με πτήση τσάρτερ και αναμένεται να προσγειωθεί στο Ντέρμπαν, στις 8 το πρωί, έπειτα από πτήση εννέα περίπου ωρών.
Εκεί, τα παιδιά του Ρεχάγκελ θα συναντήσουν χιλιάδες Ελληνες ομογενείς, οι οποίοι περιμένουν πως και πως για να τους υποδεχτούν...
Το πρωί του Σαββάτου (5/6), η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, παρουσία 150 οπαδών που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για να μεταφέρουν τις ευχές τους στους παίκτες.
Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, ο Οτο Ρεχάγκελ είδε τον Σηφάκη να προπονείται κανονικά, ενώ ο Γκέκας έκανε ατομικό πρόγραμμα και δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς.

Αντίθετα, προβληματισμός υπάρχει για την κατάσταση του Μόρα, καθώς ο διεθνής αμυντικός ταλαιπωρείται από αιμάτωμα και δεν κατάφερε να προπονηθεί.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Μπολόνια υποβλήθηκε σε υπέρηχο προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής εικόνα της κατάστασής του, ενώ οι πιθανότητες συμμετοχής του στον πρώτο αγώνα είναι 50%, κάτι που σημαίνει ότι ο Γερμανός τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει εάν μπορεί να τον υπολογίζει.

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής επί ελληνικού εδάφους θα κλείσουν με κάποιες εκδηλώσεις χορηγών που θα λάβουν χώρα στο ξενοδοχείο της αποστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...