Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

H πρόταση για τον Λέτο και τα 10 εκατ. έγινε....επαφή

H πρόταση για τον Λέτο και τα 10 εκατ. έγινε....επαφή μέσα σε λίγες ώρες. Όλες οι αθλητικές εφημερίδες κυκλοφόρησαν με το "μεγάλο νέο" της πρότασης για την αγορά του Λέτο προς 10 εκ. δρχ από την Μπενφίκα.


«Υπάρχει επαφή αλλά όχι επίσημη πρόταση»! Αυτό υποστήριξε ο Γιάννης Βεκρής, σχετικά με την πρόταση-μαμούθ των 10 εκατ. ευρώ που φέρεται να έχει καταθέσει η Μπενφίκα προκειμένου να εντάξει τον Σεμπαστιάν Λέτο στο δυναμικό της.



Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» και διέψευσε ότι υπάρχει επίσημη πρόταση από τους Ιβηρες. Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι επαφή υπάρχει και αποκάλυψε πως από την Δευτέρα θα προχωρήσουν οι συζητήσεις... Οσο για το ποσό που φέρονται να προσφέρουν οι Πορτογάλοι, δεν θα μπορούσε παρά να το χαρακτηρίσει «δελεαστικό»...
«Γνωρίζω ότι κυκλοφορούν κάποιες φήμες και πιθανότατα να έχει υπάρξει κάποια πρώτη επαφή, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση από την Μπενφίκα για τον Λέτο. Πάντως, τα δέκα εκατ. ευρώ είναι δελεαστικό ποσό», τόνισε ο κ. Βεκρής και πρόσθεσε: «Οι διαπραγματεύσεις ενδέχεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα».
Η... βόμβα έσκασε στα γραφεία του Παναθηναϊκού, την Παρασκευή, όταν το φαξ που έφτασε από τον ατζέντη του Σεμπαστιάν Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, και στο οποίο υπήρχε η φράση «η Μπενφίκα θα καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του Λέτο ύψους 10 εκατ. ευρώ. Σας ενημερώνουμε ότι ο Σεμπαστιάν είναι θετικός στην προοπτική της Μπενφίκα και σας καλούμε να τη λάβετε σοβαρά υπόψη σας».
Πλέον, η υπόθεση αναμένεται να εξεταστεί με ιδιαίτερη προσοχή και οι επόμενες μέρες θεωρούνται κρίσιμες, όσον αφορά το μέλλον του Αργεντινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...