Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

VIDEO: Όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό η Λάρισα...



Ένα πανέμορφο γκολ του Ντιέ έδωσε μια πέρα ως πέρα δίκαιη νίκη στην Καβάλα, κόντρα σε μια Λάρισα για... κλάματα, που είναι όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Οι "αργοναύτες" ήταν το μεγάλο αφεντικό στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα τέρματα, όμως ένα και... καλό του Ντιέ, τους ήταν αρκετό για το τρίποντο.

Ο αρχηγός των γηπεδούχων, εκτός από τις σπουδαίες λύσεις που έδωσε στο χώρο της μεσαίας γραμμής, κατάφερε με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή να νικήσει τον εξαιρετικό Τσοντοφάλσκι και "καθαρίσει" τη νίκη.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΛ ήταν απογοητευτική και δίχως υπερβολή για... λύπηση. Μηδέν ψυχή, μηδέν πάθος, καθόλου αποφασιστικότητα από τους παίκτες της ομάδας του κάμπου, που βλέπουν τον υποβιβασμό να έρχεται και δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Διαμαρτυρήθηκαν βέβαια στην αρχή και σωστά για τραγικά λάθη του Καλόπουλου, όμως έτσι όπως έπαιζαν έχασαν κι αυτή την δικαιολογία.

Μοναδικός που διασώθηκε από το βυσσινί... ναυάγιο, ήταν ο Τσοντοφάλσκι που με τις εκπληκτικές του επεμβάσεις κράτησε το σκορ στο 1-0 και έδωσε την ελπίδα στους συμπαίκτες του πως τίποτα δεν τελείωσε. Βέβαια οι ίδιοι, δεν ήταν το ίδιο άξιοι.

Μ' αυτή τη νίκη, η Καβάλα έπιασε στην 3η θέση τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ με 24 βαθμούς, έχοντας βέβαια ένα ματς παραπάνω. Όσο για την ΑΕΛ, παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας μόλις 11 πόντους και ευελπιστεί να μην ξεφύγουν ο Πανσερραϊκός, ο Πανιώνιος και οι υπόλοιποι. Πολύ δύσκολα τα πράγματα και δεν φαίνεται να υπάρχει αδιέξοδος.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Kαβάλα(Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόσο, Ντιε, Αμπντούν, Βουτσίσεβιτς, Ονουάτσι, Ογκμπέτσε.

ΑΕΛ (Γιορν Άρνεσεν): Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Μετίν, Βελάσκο, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ.
Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...