Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ 1-2 - VIDEOS

Με τον Αχιλλέα Μπέο να φεύγει στις καθυστερήσεις από τις εξέδρες και να πηγαίνει πρώτα στον πάγκο της ομάδας του και μετά κοντά στο κόρνερ, ο Ολυμπιακός Βόλου, έπαιξε με την φωτιά, αλλά παρά την ήττα με 1-2, προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου. Εκεί θα βρεθεί απέναντι στον Ατρόμητο.

Η διαφαινόμενη εύκολη πρόκριση του Ολυμπιακού Βόλου στα ημιτελικά μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα, ήρθε με χιτσκοκικό τρόπο. Η Κέρκυρα επικράτησε 2-1 στο Πανθεσσαλικό, αλλά οι Θεσσαλοί πήραν τελικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Χρειάστηκε να μπει το γκολ της Κέρκυρας για να αποκτήσει ρυθμό και ένταση η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17' με τον Παρασκευαϊδη και ουσιαστικά ξύπνησαν τους Θεσσαλούς, οι οποίοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο όλα τα θετικά στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν τη φετινή χρονιά.

oly. volou kerkira 0-1 paraskeuaidis
Ανέβηκε από pklora7. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.
Εκτός από το γκολ της ισοφάρισης στο 28ο λεπτό με σκόρερ τον Μαρτίν, το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ανατροπή αν οι παίκτες του ευστοχούσαν στις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

oly volou kerkira 1-2 ioannou me penalti
Ανέβηκε από pklora7. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

Από τη στιγμή, όμως, που το δεύτερο γκολ δεν μπήκε οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ηλία Ιωάννου στο 74ο λεπτό πήραν ξανά το προβάδισμα.
 Το γκολ αυτό της Κέρκυρας μετέτρεψε, όπως είναι λογικό, την αναμέτρηση σε ταινία του Χίτσκοκ, αφού η διαφαινόμενη εύκολη εξέλιξη του ματς για τον Ολυμπιακό Βόλου είχε γίνει ένας επαναληπτικός γεμάτος άγχος.
Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να κρατήσουν μπάλα και να κερδίσουν χρόνο ώστε να μη δώσουν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν για το τρίτο γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση στα ημιτελικά. Κάτι που κατάφεραν παρά την πίεση των τελευταίων λεπτών, αφού διαχειρίστηκαν σωστά την... κρίση που προέκυψε μετά το δεύτερο γκολ των Κερκυραίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...