Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας - ΑΕΚ εναντίον ΠΑΟ....

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης  στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν ένας σύνδεσμος φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στο Νο 115, δέχθηκε επίθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση έγινε περίπου στις 21:00 από αγνώστους, αλλά με βάση όσα υποστηρίζουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, η επίθεση έγινε από οπαδούς της ΑΕΚ με μολότοφ και φωτοβολίδες. Την ώρα εκείνη περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν μέσα στο σύνδεσμο.

Στη συνέχεια, βγήκαν έξω και ακολούθησε κυνηγητό και ένταση στους γύρω δρόμους, με την αστυνομία να επεμβαίνει. Η κατάσταση είναι τεταμένη, καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν πλέον συρρεύσει στο χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύνδεσμος είναι σχεδόν απέναντι από το «δωματιάκι» της Original και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν μάρτυρες, άτομα που βγήκαν από το σύνδεσμο της ΑΕΚ (σ.σ. πήγαιναν προς εκδήλωση κοπής πίτας άλλου συνδέσμου της «Ενωσης») πέρασαν μπροστά από το σύνδεσμο του Παναθηναϊκού και πέταξαν μολότοφ και φωτοβολίδες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν υλικές ζημιές αλλά όχι τραυματισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...