Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

VIDEO - AEK - Ολυμπιακός: Δύο πανέμορφα γκολ και.. καληνύχτα!

Δύο πανέμορφα γκολ, ένα του Μιραλάς και ένα του Λεονάρντο, έκριναν το ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, που έμειναν στο 1-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αυτό το αποτέλεσμα δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες, που συγκατοικούν -μαζί με τον Ατρόμητο- στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με τον Ολυμπιακό πάντως να έχει παιχνίδι λιγότερο. Πολλα νεύρα στο πρώτο ημίχρονο από τους ποδοσφαιριστές, με τον διαιτητή Κωνσταντινέα να μοιράζει πολύ εύκολα κκίτρινες κάρτες. Κακό το δεύτερο μέρος, αφού σε 45 λεπτά δεν υπήρξε ούτε μία κλασική ευκαιρία.
 
Καλύτερη η ΑΕΚ στην αρχήΗ ΑΕΚ ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε αρκετές φορές στο πρώτο 20λεπτο τον Κοστάντσο, κυρίως λόγω της κινητικότητας του Λεονάρντο, που άλλαζε συνεχώς πλευρές, όμως οι κιτρινόμαυροι ήταν... λίγοι στην τελική προσπάθεια.
Αντίθετα, ο Ολυμπιακός δεν φάνηκε καθόλου στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα, αφού ο Τζιμπούρ έμοιαζε απελπιστικά μόνος στην κορυφή της επίθεσης, εγκλωβισμένος ανάμεσα σε Μανωλά και Κάλα.

Κωνσταντινέας... Δον ΚιχώτηςΔυστυχώς, όμως, το πρόσωπο που έκανε την μεγαλύτερη  εντύπωση στα πρώτα λεπτά, ήταν ο διαιτητής Κωνσταντινέας, ο οποίος σε μια... δονκιχωτική αποστολή και κυνηγώντας φαντάσματα, άρχισε να μοιράζει -χωρίς κανένα ουσιαστικά λόγο- κίτρινες κάρτες δεξιά και αριστερά, προκαλώντας από το πουθενά ακόμη περισσότερα νεύρα σε παίκτες και φιλάθλους.

Killer ΜιραλάςΟ Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 23' στην πρώτη φάση που δημιούργησε και κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Τζιμπούρ ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, έβγαλε στον Μιραλάς, ο οποίος με πανέμορφη ατομική ενέργεια ξεπέρασε τον Μανωλά και με σουτ στην απέναντι γωνία του Αραμπατζή άνοιξε το σκορ, σε μια φάση που έμοιαζε πάρα πολύ στο γκολ που είχε πετύχει ο βέλγος πέρυσι στο ίδιο γήπεδο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ισοφάριση με αυτοθυσία ΚάλαΤο γκολ του Μιραλάς  πάγωσε τον ενθουσιασμό των κιτρινόμαυρων και ο Ολυμπιακός ήλεγχε το ρυθμό του αγώνα χωρίς πρόβλημα για τα επόμενα λεπτά, μέχρι να φτάσουμε στο 43'. Τότε, ο Κάλα με αυτοθυσία  κέρδισε δύο κόντρες στον χώρο του κέντρου, με την μπάλα να καταλήγει στον Λεονάρντο, ο οποίος με σουτ-κεραυνό από το ύψος της περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κοστάντσο.

Κακό δεύτερο μέροςΠαρά τις αλλαγές των προπονητών, το δεύτερο 45λεπτο ήταν κακό, με την ΑΕΚ να έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της, όμως να μην μπορεί να απειλήσει τον Κοστάντσο. Τα ίδια και από την άλλη πλευρά, παρά την αλλαγή του Φετφατζίδη με τον Αμπντούν, ο οποίος δεν ήταν καλός στα λεπτά που έπαιξε.

Δέκα κουτοί τον... χαβά τουςΣτο 83ο λεπτό το ματς διακόπηκε -ευτυχώς- για ελάχιστα λεπτά, επειδή 10-15 (δεν είναι περισσότεροι) ανεγκέφαλοι αποφάσισαν να πετάξουν φωτοβολίδες στον Κοστάντσο, με ολόκληρο το γήπεδο να τους βρίζει και να τους γιουχάροι.

                                    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...