Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Θα μεθύσει με ούζο ο τεχνικός της Σουηδίας

Ο τεχνικός της Εθνικής Σουηδίας, Μπραντ Ντιν υποσχέθηκε μεθύσι με ούζο σε περίπτωση που η ομάδα του καταφέρει απόψε (18:45, ΑΝΤ1) να κερδίσει την Ελλάδα.


Ο τεχνικός των Σκανδιναβών ισχυρίστηκε πως η ομάδα του είναι ικανή να προβληματίσει την Εθνική μας, ωστόσο έσπευσε να επισημάνει πως φαβορί τόσο του ματς όσο και της διοργάνωσης είναι η Ελλάδα.

«Είναι η πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια που η Σουηδία έφθασε σε ένα Ευρωμπάσκετ με αξιώσεις να περάσει ένα γύρο τουλάχιστον», δήλωσε ο 60χρονος κόουτς.

«Θέλω να κερδίσουμε την Ελλάδα, όμως έχουμε να μάθουμε πολλά από το μεταξύ μας παιχνίδι, αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη ομάδα με παίκτες παγκόσμιας κλάσης σε όλες τις θέσεις, η Ελλάδα είναι φαβορί του ομίλου και της διοργάνωσης, όμως πιστεύω πως αν παίξουμε δυνατά και πειθαρχημένα, μπορούμε να την… ταρακουνήσουμε», συμπλήρωσε ο εκλέκτορας των Σουηδών.

«Πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, θα πρέπει να παίξουμε απλά, να περιορίσουμε τα λάθη μας και να παίξουμε έξυπνα στην άμυνα. Αν το κάνουμε, μπορούμε ακόμη και να κερδίσουμε», υποστήριξε ο Ντιν και έκλεισε με την… υπόσχεση: «Αν τελικά καταφέρουμε και νικήσουμε την Ελλάδα θα πιω ούζο, ίσως κι ένα ολόκληρο μπουκάλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...