Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Έτοιμος ο Χριστοδουλόπουλος για τη ρεβάνς του ημιτελικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Την τελευταία τους προπόνηση πριν το Πάσχα έκαναν την Μεγάλη Παρασκευή οι παίκτες του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια πήραν διήμερο ρεπό για να επιστρέψουν στην Παιανία τη Δευτέρα του Πάσχα.

Στις 7 Απριλίου οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας στη ρεβάνς του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου, με στόχο την πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνωσης μετά και το νικηφόρο 3-1 του πρώτου αγώνα.

Το ευχάριστο για το τεχνικό τιμ ήταν ότι στην προπόνηση έλαβε μέρος και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος θα είναι έτοιμος για το ματς με τους Γιαννιώτες. Επίσης, κανονικά προπονήθηκαν οι Σισέ και Σαριέγκι, μετά το επεισόδιο που είχαν την Μεγάλη Πέμπτη.

Ο Νίκος Νιόπλιας ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί στο διήμερο που ακολουθεί, έτσι ώστε να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης που ακολουθεί.

Όσον αφορά στον Νίκο Σπυρόπουλο, ενδέχεται να είναι έτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Αρη στις 24 Απριλίου. Οι πόνοι στο γόνατο του διεθνούς μπακ-χαφ έχουν υποχωρήσει αισθητά και μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας είναι πιθανό να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...