Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Η Μίλαν ζήτησε τη βοήθεια του... Πάολο Μαλντίνι

Την επιστροφή του Πάολο Μαλντίνι για τις εφτά τελευταίες αγωνιστικές ζήτησε η Μίλαν, όπως υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα «Il Corriere della Sera». Οι ροσονέρι φέρονται να ζήτησαν... χείρα βοηθείας από τον πρώην αμυντικό, παρά το γεγονός ότι κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της περασμένης σεζόν, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια για κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος.
Αφορμή για την κλήση του Μαλντίνι στάθηκε ο τραυματισμός του Αλεσάντρο Νέστα στα μέσα Μαρτίου. Η έλλειψη κεντρικού αμυντικού έκανε τους ανθρώπους του μιλανέζικου συλλόγου να εξετάσουν την περίπτωση του 41χρονου μπακ και να ζητήσουν την επιστροφή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, ήταν αυτός που τηλεφώνησε στον Μαλντίνι και του είπε: «Πάολο, απομένουν εφτά παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Είμαστε ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου. Πώς θα σου φαινόταν αν συμμετείχες σε αυτή την προσπάθεια».

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Μαλντίνι, αν και αισθάνθηκε τιμή, ξαφνιάστηκε, δεδομένης της 10μηνης απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής χρειάστηκε 24 ώρες για να εξετάσει την πρόταση, αλλά στη συνέχεια την απέρριψε, αν και τόνισε ότι θα επέστρεφε σε κάποια θέση στο τεχνικό επιτελείο, αλλά όχι ως ποδοσφαιριστής.
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...