Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Η «συνήθεια» της Βουλιαγμένης για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Καπ

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα δόθηκε την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, στο Λαιμό, η συνέντευξη Τύπου για την κατάκτηση από τη γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου του Τσάμπιονς Καπ, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Παρούσες ήταν όλες οι παίκτριες, οι οποίες το Σάββατο στην Κέρκυρα υπερασπίστηκαν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, αλλά και όλο το επιτελείο της ομάδας.

«Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να κλάψουμε όπως πέρυσι. Μας έχει γίνει πια συνήθεια, αν και η συγκίνηση παραμένει ίδια» τόνισε αρχικά η Αλεξία Καμμένου. «Η ομάδα φέτος είναι σχεδόν η ίδια με πέρυσι, με μόνο μία αλλαγή (Μωραϊτίδου αντί Βαν Νόρμαν). Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, τους προπονητές των τμημάτων υποδομής και τον Γιάννη Γιαννουρή. Αφιερώνω το κύπελλο ιδιαίτερα στην Τζίνα και την Τέρι Ρούπακα και φυσικά στον Ακη Τσαταλιό.

» Είμαι περήφανη που βρίσκομαι στη Βουλιαγμένη και συνάμα τυχερή που έχω αυτές τις αθλήτριες. Τις ευχαριστώ που με ανέχονται και καμιά φορά με συνεφέρουν κιόλας» πρόσθεσε η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, η οποία αποκάλυψε ότι «... κάποια στιγμή στην αρχή της χρονιάς το μυαλό μου βρισκόταν αλλού. Με πήρε τότε τηλέφωνο η Λιόση και μου είπε 'εμείς σε ξέρουμε αλλιώς, αν είναι να συνεχίσεις έτσι, καλύτερα να πας σπίτι σου'».

Σε ερώτηση για το πρωτάθλημα Ελλάδας και τα επερχόμενα πλέι οφ, η Καμμένου είπε: «Εδώ ήρθαμε για να γιορτάσουμε τον τίτλο στο Τσάμπιονς Καπ και όχι να μιλήσουμε για το πρωτάθλημα. Εγιναν κάποια πράγματα πέρυσι, στον τελευταίο τελικό, αλλά έχω ήδη μιλήσει γι' αυτά. Δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβαστώ, έχω μάθει να παλεύω στη ζωή μου κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Εμείς θέλουμε στους τελικούς να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί και με βάση αυτό να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Η πρόεδρος του ΝΟΒ, Στέλλα Λαζάρου - Τίγκα, τόνισε: «Ελπίζουμε η Πολιτεία να σταθεί δίπλα μας και να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αναφορικά με τους διορισμούς στο δημόσιο. Εχουμε καταρτίσει ένα πλάνο τριετίας με βάση ένα συγκεκριμένο μοντέλο και δεν πρόκειται να το αλλάξουμε».

Από την πλευρά της, η αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Αντυ Μελιδώνη, ανέφερε: «Νιώθω τυχερή ως αρχηγός, γιατί παίρνω πολλή αγάπη από τις συμπαίτκριες μου κι αυτό είναι αμοιβαίο. Οι επιτυχίες της Βουλιαγμένης δεν είναι τυχαίες. Αφιερώνω το κύπελλο στη Γιούλη Λαρά».

Στο μεταξύ, με δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ Fm», η Εύη Μωραϊτίδου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανακαλέσει την αρχική απόφασή της και να συνεχίσει γι' ακόμη ένα χρόνο να αγωνίζεται. «Κάθε φορά λέω πως αποσύρομαι, αλλά τρεις μέρες μετά αναθεωρώ. Η απόφαση είναι πάρα πολύ δύσκολη, ειδικά όταν βλέπεις πως μπορείς ακόμη να συνεχίσεις και να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις» τόνισε η 35χρονη παίκτρια, που έχει κατακτήσει άλλο ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών (το 2000 με τη Γλυφάδα), αλλά και ένα LEN Trophy με τη Βουλιαγμένη το 2003, καθώς φυσικά και το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...