Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Διάψευση Κονσεϊσάο για Σάντος, προτάθηκε ο Πίντο στον ΠΑΟΚ

Οι Πορτογάλοι ενέπλεξαν το όνομα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο ρεπορτάζ που θέλει τον ΠΑΟΚ να έχει συμπεριλάβει τον Ζόρζε Κόστα στη λίστα των υποψηφίων προπονητών ή καλύτερα αντικαταστατών του Φερνάντο Σάντος. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ με γραπτή δήλωσή του διέψευσε αυτές τις πληροφορίες.

Στο μεταξύ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέλαβε τις επαφές με την Πολιτεία για το ζήτημα των χρεών, καθώς επίσης και με 100 επιχειρηματίες για τη χρηματοδότηση της ομάδας.

Ξεκινώντας από το ζήτημα του Ζόρζε Κόστα, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο υποστήριξε ότι ουδέποτε προχώρησε σε συζητήσεις με προπονητές. «Θα ήθελα να διαψεύσω κατηγορηματικά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που με θέλουν να έχω συζητήσεις με προπονητές ενόψει της νέας σεζόν.

»Η προσοχή μας είναι αυτή τη στιγμή στραμμένη στην μάχη των πλέι οφ. Η εμπιστοσύνη μας στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές είναι απεριόριστη και τους στηρίζουμε ολόψυχα προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Όλα τα ανοιχτά θέματα θα τεθούν επί τάπητος μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας».

Τι αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ

Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ όπου αποφασίστηκαν οι τρεις άξονες της τακτικής που θα ακολουθηθεί το προσεχές διάστημα. Καταρχήν, αποφασίστηκε να γίνουν οι ενέργειες ούτως ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας, ούτως ώστε να αποκτήσει και η πρώτη ομάδα την δυνατότητα αξιοποίησής του.

Δεύτερον, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, θα αναλάβει την διαδικασία επαφών με 100 επιχειρηματίες που εντάσσονται στην ευρύτερη οικογένεια του Δικεφάλου και με απώτερο σκοπό την αύξηση της χρηματοδότησης της ομάδας.

Τρίτον, θα ανοίξει ο κύκλος νέων επαφών με την Πολιτεία με σκοπό τον διακανονισμό των χρεών. Είναι σαφές ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητάει μια ευνοϊκή ρύθμιση, στην οποία θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Να σημειωθεί ότι άμεσα θα ανακοινωθούν οι τιμές των μίνι διαρκείας, ενόψει της έναρξης των πλέι οφ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το πρόγραμμα προετοιμασίας περιλάμβανε δύο προπονήσεις. Η πρωινή έγινε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και η δεύτερη στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν πήρε μέρος για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Προτάθηκε ο Σέρτζιο Πίντο

H μεταγραφική περίοδος δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, αλλά οι μάνατζερ έχουν πιάσει δουλειά και πρότειναν στον ΠΑΟΚ τον Πορτογάλο Σέρζιο Πίντο.

Ο 30χρονος μέσος που αγωνίζεται στην Bundesliga με τη φανέλα του Αννόβερο έχει προταθεί στον «Δικέφαλο» και η περίπτωσή του εξετάζεται.
Στο εφετινό γερμανικό πρωτάθλημα μετράει 22 συμμετοχές και έχει πετύχει δύο γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...