Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Με... περίπατο στην πλατεία εξασφάλισε την παραμονή της η Λάρισα

Μέσα στη Νέα Σμύρνη εξασφάλισε την παραμονή της η Λάρισα, καθώς επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 3-0. Οι «βυσσινί» χρειάζονταν ένα βαθμό για να σφράγισαν τη σωτηρία τους, ωστόσο κατάφεραν πολλά περισσότερα στην έδρα των «κυανέρυθρων» και έδωσαν μηνύματα αισιοδοξίας στους φιλάθλους τους για μια καλύτερη πορεία στο επόμενο πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις στο ξεκίνημα του και τα πρώτα 20 λεπτά κύλησαν με μάχες στο χώρο του κέντρου και άναρχη επιθετική ανάπτυξη από τις δύο ομάδες. Λίγα λεπτά αργότερα πάντως η θεσσαλική ομάδα μετουσίωσε την πρώτη της ευκαιρία σε γκολ χάρη σε μία εξαιρετική ατομική ενέργεια του Τουμέρ Μετίν.
Ο Τούρκος άσος αφού κατάφερε να ξεφύγει από το μαρκάρισμα των προσωπικών του αντιπάλων επιχείρησε συρτό αριστερό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 27'.
Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα αν και δεν ήταν αισθητά καλύτερη από τους κυανέρυθρους κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 38' με τον Τουάμα να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ.
Ο έμπειρος Ισραηλινός μέσος εκτέλεσε άψογα απευθείας το φάουλ που είχε κερδίσει η Λάρισα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και το πανηγύρισε έξαλλα. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν διαφοροποιήθηκε κάτι στην αναμέτρηση και ως εκ τούτου ο Γιώργος Παράσχος κατευθύνθηκε προβληματισμένος μαζί με τους παίκτες του στα αποδυτήρια.
Ο Πανιωνιος προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικό στο δεύτερο μέρος ενώ αντικαταστάθηκαν οι Μπουβάλ και Κούκετς από τους Λουκίνας και Ουέλινγκτον, αντίστοιχα.
Ακόμα και έτσι όμως η Λάρισα ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 58' έφτασε μία ανάσα από το τρίτο της γκολ με τον Μετίν να σουτάρει από ύψος του πέναλτι άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα ο Κουζέν δεν μιμήθηκε τον συμπαίκτη του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφού αξιοποίησε το κλέψιμο του τούρκου και την ασίστ του.
Η Λάρισα ήταν εξαιρετική και παρέμεινε ιδιαίτερα απειλητική και μετά το τρίτο γκολ. Ο Μετίν διείσδυσε στην περιοχή των γηπεδούχων και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπελίτς στο 63'.
Την ίδια οι Νεοσμυρνιώτες παραπατούσαν στο γήπεδο, ενώ σαν μην έφταναν όλα αυτά ο Γιόνσον τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Αναστασόπουλο.
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια με μοναδική αξιόλογη στιγμή το δυνατό σουτ του Στέλιου Βενετίδη, το οποίο απομάκρυνε ο Μπέλιτς στο 75'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...