Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Έβρεξε γκόλ στο Πορτογαλία - Β. Κορέα 7-0

Η Πορτογαλία, έχοντας τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι και πραγματοποιώντας σαρωτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο «φιλοδόρησε» τη Β. Κορεά με επτά τέρματα.

Πλέον, Βραζιλία και Πορτογαλία θα αναμετρηθούν στον τελευταίο αγώνα του ομίλου χωρίς άγχος για την πρόκριση κυνηγώντας μονάχα την πρώτη θέση.

Οι Βορειοκορεάτες μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι αλλά η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων ήταν πασιφανής. Ωστόσο, η ομάδα της Β. Κορέας κατάφερε να περιορίσει σε ένα βαθμό την Πορτογαλία στο πρώτο ημίχρονο, η οποία αν και είχε αρκετές ευκαίρίες πήγε στα αποδυτήρια με 1-0 από γκολ του Ραούλ Μεγιέρες.

Μπαίνοντας δεύτερο ημίχρονο, οι Πορτογάλοι αποφάσισαν να πατήσουνν «γκάζι» προσφέροντας πλούσιο θέαμα και αρκετά. Παίζοντας εκρηκτικό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, Πορτογαλία πέτυχε τρία τέρματα σε διάστημα 7 λεπτών (53‘, 55‘ και 60‘) με σκόρερ τους Σιμάο, Αλμέιδα και Τιάγκο αντίστοιχα.

Από κει και πέρα, η Βόρειος Κορέα... αποδέχθηκε τη μοίρα της, την ώρα που η Πορτογαλία πρόσφερε απλόχερα θέαμα. Ο Λίεντσον στο 81ο λεπτό σημείωσε το 5-0 και, εκεί που οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας έλεγαν πως τελείωσαν τα βάσανα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 88‘ σημείωσε το 6-0 περνόντας και τον τερματοφύλακα.

Την αυλαία των γκολ έκλεισε ο Τιάγκο και πάλι ένα λεπτό μετά σε ένα αγώνα που η Πορτογαλία έκανε επίδειξη δύναμης και ταλέντου ενόψει της αναμέτρησης με τη Βραζιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...