Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Ανατροπή και βαθμός για τις ΗΠΑ!

Ενα από τα ωραιότερα παιχνίδια του Μουντιάλ ήταν αυτό ανάμεσα στη Σλοβενία και τις ΗΠΑ.

Τελικό αποτέλεσμα 2-2, με την ομάδα του Μπράντλεϊ να φτάνει σε ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου έχανε με 0-2!

Ετσι, η πρόκριση θα κριθεί την τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Οι Σλοβένοι έχουν τέσσερις βαθμούς και οι ΗΠΑ δύο.

Στο 13' ο Μπίρσα έστειλε έξοχο σουτ, ο Χάουαρντ έμεινε ...άγαλμα και ήρθε το 1-0 για τους Σλοβένους! Το 2-0 έγινε στο 41' με καταπληκτικό πλασέ του Λιούμπιανκιτς και αφού ένα λεπτό νωρίτερα οι ΗΠΑ έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πάντα άλλαξαν! Ο Ντόνοβαν μόλις στο 48' με γερό σουτ έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους Αμερικάνους και το 2-2 διαμορφώθηκε στο 81', όταν ο Αλτιντορ κέρδισε την κεφαλιά, η μπάλλα έφτασε στον Μπράντλεϊ και από ' κει με σουτ στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς.

Να σημειωθεί ότι στο 84' ακυρώθηκε γκολ του Εντού, χωρίς ουδείς να καταλάβει το λόγο! Ισως για φάουλ μέσα στα τόσα σπρωξίματα που γίνονταν στην περιοχή της Σλοβενίας. 

Διαιτήτευσε ο Κουλιμπάλι από το Μάλι.

Κίτρινες: Σέζαρ, Φίντλεϊ, Σούλερ, Κιρμ, Τζόκιτς.

Σλοβενία: Χαντάνοβιτς, Μπρέτσκο, Σούλερ, Σέζαρ, Κόρεν, Λιούμπιανκιτς(73' Πέτσνικ, 90' Κόβατς), Μπίρσα (86' Ντέντιτς), Νοβάκοβιτς, Τζόκιτς, Ραντοσάβλιεβιτς, Κιρμ.

ΗΠΑ: Χάουαρντ, Μποκανέγκρα, Μπράντλεϊ, Ονιέγου (80' Γκόμεζ), Τσερούντολο, Ντέμπσεϊ, Αλτιντορ, Φίντλεϊ (46' Φίλχαμπερ), Ντόνοβιτς, Ντέμεριτ, Τόρες (46' Εντού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...